Naaimachine en wederopstanding

 • Auteur
  Berichten
 • Kiki
  Gast

  Ik heb gek gedroomd.2 verschillende dromen. Een meisje wat ik van vroeger kende was goed in naaien met de naaimachine. Ik wilde heel graag naailes bij haar volgen om ook heel goed te worden. Ze schreef haar naam achterstevoren dus in spiegelbeeld achterstevoren. Ze had wel 3 namen.

  Een andere droom ging over een man die was overleden. Ik kende hem verders niet, de andere mensen die betrokken waren wel.
  Ik hielp mee met het wegdragen van zijn lichaam. Hij was echt dood, zijn ogen waren zwarte gaten. Ik dekte hem toe met een soort van kleed totdat de helft van zijn gezicht toe was gedekt. Dus over zijn neusgaten.
  Nou ja later lag hij daar zonder kleed en hij was aan het kuchen.
  En op een gegeven moment rolde het leven weer in zijn oogkassen, dus zijn ogen waren weer normaal.
  Hij ging op een rand van de afgrond staan, waardoor het leek alsof hij zelfmoord zou plegen, dat deed hij uiteindelijk niet. Maar toen sprak hij tot de menigte dat er mensen zijn die wel van hem houden en wees dus naar ons.

  Wie weet wat dit betekent?

  Esme
  Moderator

  Naaien staat voor iets nieuws creëren, door creatieve ideeën. Het is goed doordacht, want het meisje kan het achterste voren doen. De actie is een spiegelbeeld van jezelf. Je kan het op verschillende manieren benoemen.

  De man die overleden is, is een afgesloten zaak. De deken is als zand erover. Maar onbewust speelt het toch nog. De man die weer tot leven komt, is een herinnering die je achtervolgd.

  Kiki
  Gast

  Bedankt voor je uitleg

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">