Motorrijder?,

 • Auteur
  Berichten
 • Cvdb
  Deelnemer

  Hallo! Afgelopen nacht had ik een aparte droom waar ik het gevoel bij heb dat ik er iets bij moet. Het ging als volgt:

  Ik stond in een parkeergarage en zag een motor geparkeerd staan. Er zat een tablet en een telefoon aan het stuur in een houder. Ik besloot in de telefoon te kijken of ik iets kon vinden om de eigenaar te bereiken. Op het moment dat ik ergens doorheen scroll (weet niet meer wat) komt de eigenaar van de motor aangelopen. Zo’n sterotype motorrijder. Stoere motorkleding, wat fors en lange grijze baard en toen werd ik wakker dus hield de droom op.

  Vind het maar vaag maar heb er toch een apart gevoel bij!

  Esme
  Moderator

  Een parkeergarage staat symbool voor een passieve houding hebben of even rust en tijd voor jezelf nemen. De telefoon en tablet staan voor communicatie. Met name op maatschappelijk gebied. Een motor betekent het gevoel van vrijheid hebben. De stoere motorrijder straalt zekerheid uit. Deze behoefte heb je ook, om steviger in je schoenen te willen staan. Het gras is altijd groener bij een ander. Maar als je je eigen gras goed verzorgt, wordt het vanzelf mooier en gezonder.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">