Moordenaar

 • Dit onderwerp bevat 5 reacties, 2 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 5 jaren geleden door Elle1243578.
 • Auteur
  Berichten
 • Elle1243578
  Gast

  Mijn droom begint met dat mijn vader en ik ergens heen gaan waar allemaal dozen liggen van een meisje die overleden is en geen vrienden of famillie had. Ik zocht de spullen uit die ik mooi vond en nam ze mee naar huis. Ik heb geen idee of ik dat wel mocht.

  Daarna begon mijn tweede droom. Ik was in mijn oude huis samen met mijn ouders. Mijn moeder en mijn vader zagen er alleen anders uit. Mijn moeder en ik waren boven en we begonnen ons af te vragen waar mijn vader was. We renden snel naar beneden en stonden voor het glas van de tuindeur. Het hek was open. We gingen niet naar buiten omdat het te gevaarlijk was. Ik zei tegen mijn moeder dat ze de deur op slot moest doen, maar dat deed ze niet. Uiteindelijk kwamen er twee meisjes met politiekleren en politiehonden de tuindeur uit. Zij hadden mijn vader vermoord. Ik zei nog een keer tegen mijn moeder dat ze snel de deur dicht moest doen maar ze weiderde weer en we renden snel naar boven. Ze konden het huis binnen komen.
  We zaten op zolder. Mijn moeder deed weer de deur niet op slot. Ik verstopte me snel in onze oude opbergkast waar altijd dekens en kussens lagen. Ik kroop eronder zodat ik helemaal bedekt was. Uiteindelijk was Billie Eilish er. Zij was de moordenaar. Ze wilde ons neersteken met een mes. Ze zocht naar mij en ze vond me maar ze koos ervoor om ermee te wachten. Ze praatte even met mijn moeder terwijl ik gluurden onder de dekens.
  Toen was ik ineens in mijn oude slaapkamer. Ik had een inboukastje wat heel klein en donker was. Ze dwong me om erin te gaan. Ik wist dat ze me daarin wilde neersteken. Ik kon niet ontsnappen en wist dat ik geen keus had en ik raakte helemaal in paniek en was super bang. Ik vroeg aan mijn moeder: “wat moet ik doen, help! Maar ze zij dat ik er gewoon in moest gaan. Dat deed ik niet, ik was te bang. Billie Eilish zat al in de opbergkast te wachten op mij. Uiteindelijk was de politie er. Ze deden niet veel. Ze waren wat dingen aan het noteren. Ik vroeg aan de politievrouw of ze me kon beschermen en er echt voor wilde zorgen dat ze me niet vermoorde. Ze zei dat ze daar zeker voor zou zorgen. Maar ze deden niks. Billie Eilish was ongeboeid. Uiteindelijk vermoorde een politieagent een persoon dat ik niet kende die ineens in mijn huis was. Toen wisten we dat de politie ook slecht was en we renden super snel naar buiten. Ik wist dat ze mijn moeder gingen vermoorden maar ik wilde niet dat zij het laatste zouden zijn wat ze zag. Ontsnappen was onmogelijk. Ik pakte het mes en stak haar snel neer zodat ze er niet veel van voelde en legde haar neer op de grond. Ik wreef over haar wang en zei dat het goed kwam. Mijn moeder was ineens veranderd in een vrouw die ons bedrogen had en voor problemen had gezorgd. Toen stopte de droom.

  War betekent dit? Ik zou nooit iemand neersteken en spullen van een dood meisje meenemen. Mijn moerder was ook een heel ander figuur in mijn droom.

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  Elle1243578
  Gast

  ????????????

  Elle1243578
  Gast

  wilde duimpjes sturen maar die worden omgezet in vraagtekens. Is goed!

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een doos zijn de verantwoordelijkheden die je met je meedraagt. Zo haal je ook de voorwerpen uit de doos waar je wat mee hebt. Het kan zijn dat je zonder overleg werk naar je toehaalt.

  In het oude huis ben je opgegroeid, gevormd en ligt hier je basis. Je ouders zien er anders uit, omdat je nu een andere kijk op ze hebt. Je bent nu ouder en is de verzorgingsbehoefte anders geworden. Dat je vader is vermoord symboliseert het verlangen van meer vrijheid van je vader. Nu waarschuw je je moeder op gevaar, dat vroeger andersom was. De politie uiterlijkheden is het innerlijk gezag; wat is goed of kwaad. Billie Eilish kan een held voor je zijn. Maar ze verstopt zich achter haar uiterlijk (alternatief en stoer), zoals jij je verstopt onder de kussens. Je wenst wat meer verantwoordelijkheid, maar als het te moeilijk wordt kruip je in je schulp.

  Elle1243578
  Gast

  Bedankt!

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">