Moordenaar achter me aan

 • Auteur
  Berichten
 • Alice
  Gast

  Laatst droomde ik dat ik samen met 3 anderen in een auto zat, er waren dus 4 mensen. (random mensen geen idee wie). ik zat op de stoel achter de bestuurder. we waren gewoon rustig aan het rijden, maar toen ineens vloog de auto uit de bocht en crashte hij.

  het was nacht maar ik kon nog wel zien dat de persoon op de bijrijdersstoel dood was.de bestuurder sleurde hem of haar uit de auto en gooide haar neer. toen deed hij de deur van de persoon naast mij open en greep haar beet . hij sleurde haar uit de auto en begon haar te slaan met de intentie van moord, omdat ze getuige was van het auto-ongeluk.
  ik deed de autodeur open en rende zo hard weg als ik kon, maar de moordenaar was snel. ik rende en rende, schreeuwend om hulp. toen ineens was ik samen met een hele grote groep aan het vluchten voor de jongeman die net 2 mensen had vermoord.
  Toen ineens alsof mijn droom de helft had overgeslagen zat iedereen met mij opgesloten in een kelder. alleen ik wist te ontsnappen. ik was buiten en rende weg van het huis, uiteindelijk kwam ik op veilige afstand dat de jongen mij niet kon zien. wat er toen gebeurde was super raar.(PLOTTWIST)
  ik draaide me om en besloot om partners in crime te worden met de jongen, want ja, hij was erg aantrekkelijk en ik had blijkbaar een crush op hem. ik ging terug en samen hebben we iedereen verbrand.

  wat betekent dit?

  Esme
  Moderator

  Samen in één auto rijden is meegaan met de maatschappij. De bochten maken het zicht wat lastiger. Je dient hier goed te anticiperen. De crash is een innerlijke strijd. Het gaat hier om risico’s die je niet snel zelf wil nemen. Je kijkt eerst de kat uit de boom. Moorden geven aan als instinct, het verlangen of een andere eigenschap uit de weg te gaan. Je kunt je goed aanpassen aan een ander, want je wordt vrienden met de moordenaar. Het kan ook een uiting zijn om angsten los te laten. Je durft nu meer het risico aan te gaan.

  Luuk
  Gast

  Dag Alice,

  Wat een heftige (maar ook interessante) nachtmerrie! Ik ben bezig met een podcast over dromen, zou ik je een mailtje mogen sturen om wat meer informatie te vragen? Geheel vrijblijvend natuurlijk!

  Groeten,
  Luuk

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">