Moord

 • Auteur
  Berichten
 • Vera851
  Gast

  Ik was een slaaf geworden van een slavenhandelaar. Als je iets verkeerds deed werd je met een hamer op je hoofd geslagen.
  Ik zat naast de slavenhandelaar en hij vroeg waar ik vandaan kwam. Ik zei van ja ik kom uit nederland. Hij geloofde dat niet dus ik kreeg een slag met de hamer, maar niet zo hard.
  Uiteindelijk had hij de hamee op de grond losgelegd en greep ik mijn kans.

  Ik pakte hem op en sloeg op hem totdat hij zo goed als dood was. Hij ademde nog wel maar hij zou snel doodgaan. Daarna kwam ik erachter dat het mijn vader was (in mijn droom dan, niet mijn echte vader). Ik moest huilen. Er verscheen de geest van mijn vader die mij vertelde dat het ok was omdat hij het foute pad op was gegaan. Ik gaf hem een knuffel terwijl ik achter hem alle slaven zag met een blij gezicht.
  Toen werd ik huilend wakker.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een slaaf heeft een onderdanige rol. Hier wordt je om je eigen van meningsvrijheid (hamer op hoofd) en de vrijheid om keuzes te maken afgehouden. Dit is een gevecht (moord) met de maatschappij. Je bent hier niet van gediend. Je vader lijkt in deze droom een autoriteit. Misschien komt het wel door de leeftijd, dat het botst.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">