moeder stervende?

 • Auteur
  Berichten
 • Confused
  Gast

  Ik ben een vrouw, mijn ouders zijn gescheiden ongeveer 35 jaar geleden, sindsdien heb ik helemaal geen contact meer met mijn vader. Sinds 1 jaar heb ik ook geen contact meer met moeder, wat mij al heel veel hartzeer heeft bezorgd. Ik dacht echter voor mezelf dat ik goed bezig was dit laatste te verwerken. De partner van mijn moeder, waar zij al heel lang mee samen was, is begin dit jaar overleden aan kanker. Ik ben niet naar zijn begrafenis geweest en heb dus ook geen afscheid meer genomen van hem.

  Nu mijn droom: ik droomde vannacht dat ik bij mijn moeder was en dat ZIJ (en niet haar partner) doodziek was, eveneens kanker. Aanvankelijk was ik nog boos op haar (het verbreken van het contact was op mijn initiatief, voor alle duidelijkheid), maar naarmate de droom vorderde en toen bleek dat zij effectief stervende was, hebben we elkaar geknuffeld en hebben we de ruzie bijgelegd. Haar (nu dus overleden) partner was hierbij duidelijk aanwezig in de droom.

  (volledigheidshalve moet ik erbij zeggen dat ik momenteel sowieso al in een emotioneel moeilijkere fase zit, ik zit in een bepaalde werksituatie die zeer zwaar weegt op mij en die ik voorlopig niet opgelost krijg)

  Wat betekent deze droom nu? Ik dacht dat ik bezig was eea goed te verwerken en nu dit :-(. Wil de overleden partner mij via de droom duidelijk maken dat ik opnieuw contact moet opnemen omdat het niet goed gaat met mijn moeder (is zij misschien ook ziek?), of is het gewoon een manier vanuit mezelf om alles te verwerken? Hartelijk dank alvast voor uw reactie.

  confused
  Gast

  niemand enig idee?

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">