moeder schijndood

 • Auteur
  Berichten
 • liesje
  Deelnemer

  mijn droom vannacht ging als volgt:
  Ik zit ergens tussen mensen en iemand vertelt me dat mijn moeder (die reeds overleden is) schijndood was en nog leeft.
  Ik was boos omdat niemand mij verteld had en ik ga naar een huis dat ik nog niet eerder gezien heb.
  Er zat een baby voor de deur, helemaal in het wit stilletjes te spelen. Ik neem mijn sleutel, doe de deur open en rechts staat een bed. De kamer is donker en iemand ligt er in (ik dacht aan mijn moeder) en ik voel aan de voeten die warm zijn. (Opdat moment komt mijn man binnen en maakt mij wakker deze ochtend)

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het is zwaar, dat ze overleden is en mis je haar contact en daarom wordt dit in je droom uitgebeeld als schijndood. Een boodschap dat heel precair is, komt niet van een dierbare, maar van vreemde mensen. De baby is het kind in jezelf. De meest kwetsbare kant van je. Een baby heeft verzorging en sturing/opvoeding nodig. Wit staat voor reinheid en puurheid. Het bed aan de rechterkant is je bewuste kant. Het bed is een intieme een plek, waar je uitrust en je geheimen bewaart.

  liesje
  Deelnemer

  Dank je wel Esme !!!!

  Het heeft mij enorm geholpen jou uitleg met het erkennen dat er nog zoveel onverwerkte gevoelens waren/zijn. Kan hier nu mee aan de slag.
  Bedankt hiervoor !

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">