Moeder kwijt en in gevaar

 • Auteur
  Berichten
 • vinylearo
  Gast

  Hallo,

  Ten eerste wil ik graag zeggen dat ik het forum constant zal checken op antwoord.

  Ik werd net wakker van een nachtmerrie. Ik was thuis en ik merkte dat ik mijn moeder even niet kon vinden. Ik bleef zoeken totdat ik mij zorgen begon te maken. Uiteindelijk gebeurden rare dingen op mijn telefoon, ik kon mijn moeder niet meer appen bijvoorbeeld. Dat kwam vanuit het paranormale, wist ik vreemd genoeg al. Het was trouwens nacht. Ook kwam er een postbode vrouw in mijn.droom voor. Zij was degene die mijn moeder iets aan zou doen (ik wist niet wat) en toen ging ik 112 bellen. Ik stond in de achtertuin. Het was heel stil, maar ik hoorde maar niet wat ze aan de telefoon zeiden. Ik liep naar de poort om deze dicht te doen, toen ik de postbodefiets op de straat zag. Ik schrok me zo erg dat ik wakker werd.

  Deze droom was een mix van drie grote angsten van mij waaronder mijn grootste angst: Dat mijn moeder iets overkomt. De andere twee angsten zijn paranormale aanwezigheid en het donker.

  Graag zou ik willen weten wat de betekenis van deze droom is, aangezien het me dit keer totaal niet lukt om erachter te komen. En vooral omdat mijn moeder in mijn droom gevaar liep wil ik dit weten. Alvast bedankt

  Esme
  Moderator

  Bedankt om het forum in de gaten te houden. Helaas heb ik niet de tijd om direct een uitleg te geven.

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Dromen hoef je niet letterlijk te nemen. Nachtmerries komen voort uit stress. De nacht staat voor het onbewuste.

  Een moeder representeert het verzorgende aspect van je persoonlijkheid. Moeders bieden veiligheid, comfort, leven, begeleiding en bescherming. Sommige mensen kunnen het moeilijk vinden om zich van hun moeder los te maken en zo hun eigen individualiteit en ontwikkeling te realiseren. Maar uiteindelijk dien je het toch los te laten. Daarom kon je in je droom je moeder niet vinden of contact mee hebben. Je slaat alarm en belt 112 want je raakt in paniek. In de achtertuin zou je je moeten ontspannen, maar het wordt juist spannend door de postbode die een slecht boodschap brengt. Maar dat idee zit in jou hoofd. Een poort staat voor een overgangsfase. Maar deze wordt gesloten. Momenteel kun je moeilijk op eigen benen staan.

  Vinylearo
  Gast

  Bedankt voor je reactie. De uitleg is inderdaad vrij toepasselijk op wat ik in het echt voel. Groetjes !

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">