Miskraam

 • Auteur
  Berichten
 • Inaydl
  Deelnemer

  Ik ben deze week in het werkelijke leven bevallen van een dood kindje, een hele verdrietige periode maar daar komen we wel weer bovenop.

  Zo droomde ik afgelopen nacht dat ik mijn zoontje in mijn armen had, het was een prachtig kindje om te zien en wat vooral opviel waren zijn flinke zwarte haren. Maar mijn zoontje wilde absoluut niet geknuffeld door mij worden.
  Zou iemand mij hier misschien wat meer uitleg over kunnen geven? Ik kan hier namelijk niets over vinden.

  MVG.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Je kindje wil je niet knuffelen en wilde niet. Onbewust weet je dat het niet kan en droom je ervan. Het is rouwen, dat je zo goed mogelijk kan verwerken.
  Het is verschrikkelijk met wat je meemaakt. Je mag de komende tijd wel je verdriet laten zien. Dat kun je goed gebruiken om los te laten. Het valt niet mee dat wanneer er leven in je buik is geweest en daar niet van kunt genieten. Je zal altijd het gemis en de pijn behouden. Dit soort dingen kunnen alleen met de jaren slijten.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">