mishandeling

 • Auteur
  Berichten
 • Erza
  Gast

  vanacht had ik dus gedroomd dat mijn moeder mij probeerde te wurgen, ze sloeg me, ging mij achterna rennen en ze schreeuwde. De reden hiervoor was dat ik naar mijn vader wou gaan en mijn moeder liet dat niet toe. Zij moest op dat moment naar de ambassade omdat ze een legitimatie bewijs moest aanvragen voor mijn nicht anders zou zij worden gestuurd naar een asielzoekerscentrum Toen ik dit aan mijn vader vertelde in de droom deed hij er niks aan en keek hij gewoon toe. Wat het rare hiervan is is dat deze dingen tussen mij en mijn moeder in het echte leven zijn gebeurd, (mishandeling) ik heb ook totaal geen band met mijn moeder en woon bij mijn vader. Ik heb de laatste tijd veel dromen over mijn moeder en mijn oude huis waar de dingen in gebeurdr. Laatst heb ik ook gedroomd dat zij een politie agent wou vermoorden voor mijn ogen met een pistool en geweer maar ik had hem dus in mijn droom gered door die geweer van der aftepakken en het vet hard tegen der stuk slaan. In deze droom had ik ook een gebroken rechter been en die politie agent ging mij hiermee ook helpen en begeleiden.

  Eb
  Gast

  Ik droomde net een hele nare droom en kon helaas nergens een informatie hierover vinden,wellicht kan jij mij helpen.
  Ik droomde dat mijn partner achter mij aan zat, en ik zag mijzelf schuilen in een kamer achter de deur,en probeerde met al mijn kracht het deur tegen te houden zodat hij mij niet kon pakken, en mishandelen.
  Ik riep dat hij weg moest, en mij met rust moest laten en anders genoodzaakt was om de politie op te bellen. Maar hij schopte harder tegen de deur en schold mij uit dat hij mij zou krijgen. Ik heb de politie opgebeld en schreeuwde om hulp, wanhopig smeekte ik de politie te komen en mij te redden van mijn partner en dat ik ook nog zwanger was van 3 a 4 weken. Toen hij mijn gesprek hoorde werd hij nog agressiever en later hoorde ik de politie auto, en de agenten binnen stromen en hem de handboeien omslaan.maar tijdens de handboeien las hij een gebed voor, hij zweerde dat hij hoe dan ook en wat dan ook niks hem tegen zou houden om mij af te maken, en dat hij na het lang vastzitten vrij zal komen en als hij vrij komt mij zou afmaken.. en ik schrok toen wakker!

  Wel, ik heb geen partner en ben ook niet zwanger, en nee heb geen enge films ofzo gekeken.. Dit was echt te erg!!

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">