Mishandeling van kinderen

 • Auteur
  Berichten
 • Ziggy
  Deelnemer

  Let op! Voordat je verder leest, deze droom kan schokkend zijn voor sommige lezers!

  Van de ochtend werd ik wakker met what de fuck heb ik nu dan weer gedroomd. Het houd niet op!
  Het begon zo..
  Ik zelf als kind zijnde zat ik vreemd genoeg in een bunker vol met andere kinderen.. ook waren er peuters en baby’s bij.. De bunker was een soort van een kantine. Sommige kinderen hadden kapotte kleren aan of waren soms zelfs naakt.
  Alles was vies, in de zelfde bunker zat er ook een smerige douche hier moesten de kinderen ook eten. In de douche zat een grote put verzameld met allemaal riool troep.
  De kinderen waren verzameld voor werk en hadden weinig tijd om pauze te kunnen houden.
  Een peuter die naakt was zat in de douche zonder de douche aan. Het kind zag er erg ongelukkig uit. De baas die alles in de hand had kwam binnen met voedsel. Het voedsel leek wel op kots uitgescheten door een koe dat in elkaar was gedrukt in blokken. De man liep op de peuter af en vertelde hem dat hij moest eten. Het kind schudde telkens met zijn hoofd van links naar rechts. De man werd boos en probeerde het kind te voeden.. Het kind stribbelde tegen. Vervolgens pakte hij het eten en gooide deze in de put. Vervolgens pakte hij de peuter op en doopte zijn hoofd in de put schreeuwend dat hij moest eten. Wanneer hij het kind weer uit de put haalde zat het hoofd van het kind vol met riool smurrie. Hij kwakte het kind neer en liep weg en zei: “als je niet gegeten hebt als ik terug kom, dan maak ik je af!”.
  De man was weg.. Ik vertelde de kinderen dat we iets moesten doen. De kinderen haalde hun schouders op. Hun waren natuurlijk ontzettend bang voor de man. Op de tafel zag ik een schroevendraaier en liggen en pakte die. Vervolgens wachtte ik op de man totdat hij terug kwam. De kinderen keken mij aan. Ik zei: “ja wat? In de gevangenis is beter dan in deze stinkhol” zei ik.
  Terwijl de kinderen zich ontfermde over de kleuter, stond ik voor de deur te wachten met de schroevendraaier in mijn hand tot de man terug kwam. De man kam terug en merkte mij op met een schroevendraaier in mijn hand. “Wil je me daarmee gaan steken?” vroeg hij. “Try me!”. Zei ik. De man probeerde een poging om mij te pakken, maar was eigenlijk best bang voor de schroevendraaier. Vervolgens liep de man weer boos weg. Even later was alles even rustig. Een van de kinderen vertelde mij dat we een nieuwe baas zouden krijgen. Dus ik zo teleurgesteld als dat ik was haalde ik diep adem.
  In de gang hoorde wij de nieuwe baas aankomen. Tot mijn stomme verbazing waren het mijn ooms die ook een arrestatie team hadden meegenomen. De oude baas was gearresteerd en het pand werd ontruimd en de kinderen werden meegenomen door het arrestatie team.

  Gelukkig is deze droom goed afgelopen.
  Maar sirieus. What de fuck??

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De kinderen staan voor verwaarlozing en de bunker is als een gevangenis. Nu is het zo met gebouwen, dat het als een jas om je heen symboliseert. Dus jij zit als het ware in je lichaam (bunker) opgesloten (gevangenis).

  Douchen staat voor problemen en vervelende herinneringen van je af spoelen. Maar niemand hier kan echt goed schoon maken. Het lijkt alsof het hier in je doom over een trauma gaat. Het eten is geestelijk voedsel. Er wordt niet goed gezorgd voor je gezondheid en welzijn. De put is een plek van ellende.

  Niet willen eten is niet willen ontwikkelen. Het zijn ook angsten die het tegenhoudt. De man staat symbool voor slechte invloeden. Ook de basis is niet helder. Volgens de symboliek kan het zijn dat er in het verleden niet goed voor je gezorgd werd.

  Iemand doden staat voor het ontdoen van zaken die je niet zint. Je wilt er vanaf. Het kan gaan om je karaktereigenschappen, angsten of trauma’s. Het arrestatieteam is je innerlijk gezag. Je weet donders goed wat wel en niet kan.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">