Mijn vriend en ik kijken naar zwembaden, bij 1 is bodem is niet zichtbaar.

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Silvana
  Gast

  Ik droomde dat ik samen met mijn vriend op vakantie was. We liepen samen over een hoge brug heen. Om ons heen zagen we vele zwembaden. We hebben er niet in gezwommen, we keken er alleen naar. 2 zwembaden vielen me erg op;

  – Eentje gaf aan in letters dat er 120 of 127 liter (weet niet precies welke van de 2 cijfers ik zag) water in zat, dit zwembad zag ik in de verte. Verder droomde ik daar weinig over, maar het is me toch bijgebleven.
  – En de andere lag direct onder de brug, deze was zo diep dat ik het einde niet kon zien. Ik vond het akelig om via de brug over dat zwembad heen te lopen, ik vond dat zwembad eng. Ik zei tegen mijn vriend: ”dit zwembad is zo diep, je verdrinkt als je daar in valt.” Hij leek daar een beetje bang van te worden, maar lang niet zo erg als ik. Hij antwoorde iets van: ”dat zou kunnen, maar dat gebeurt niet”. Daarna liepen we verder. Nadat we verder liepen stopte mijn droom en werd ik wakker.

  Weten jullie wat dit zou kunnen betekenen? Ik hoor het graag 🙂

  Loussoe
  Gast

  Water staat voor emotie. Als het water zo helder was dat je heel diep kon kijken zou ik zeggen dat je veel gevoel hebt voor je vriend, en/of hij voor jou. Ook door zijn reactie over het vallen/niet vallen lijkt het er op dat het gaat over diepe gevoelens voor elkaar en dat het niet eng is, dat het niet gevaarlijk zal zijn, want je verdrinkt niet. Het zou kunnen dat de angst voor het vallen en verdrinken iets te maken heeft met bindings angst. Of een grote stap aangaan samen. En dat je daar angsten voor hebt. Vertrouw je vriend hierin, samen een brug over, waarin hij je verzekerd dat er niks ergs zal gebeuren. De brug zou symbool kunnen staan voor die grote stap.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">