Mijn vriend

 • Auteur
  Berichten
 • Regina
  Gast

  Vanacht heb ik een nachtmerrie gehad en ik vroeg mij toch af wat dit zou kunnen betekenen. 
  Via whatsapp hadden mijn vriend en ik een gesprek met elkaar. Hij zei iets waar ik boos om werd omdat ik het gevoel kreeg dat hij mij niet respecteerde (in het echt ook zo). Ik zei er daarom wat van en hij vond mij daardoor een zeur. Dus negeerde hij mij. Maar na een tijdje merkte ik op dat hij mij wel een beetje te lang negeerde. Ik kwam er achter dat hij met een bepaalde persoon optrok waar hij de situatie met mij mee besprak. Die persoon is een spirituele leider in het echt waarbij ik mijn vraagtekens trek omdat hij bepaalde uitspraken heeft die niet echt logisch klinken. Hij staat ook bekend om het feit dat hij een open relatie heeft met meerdere personen en dat hij mensen aanspoort hetzelfde te gaan doen. Dus in mijn droom ging hij met hem om en spoorde hij mijn vriend aan om hetzelfde te gaan doen. Telkens als ik hem zag met die persoon en het groepje gelijkstemmigen deed hij alsof hij helemaal gelukkig was en ging lachen. Ik liep door een school en zag hun allemaal op de schoolbanken/tafels zitten maar ik lette er niet op en ik liep gewoon door naar een andere richting. Ik was in een ondergrondse loods waar een feest gegeven werd. Er was een meid die mij heel veel steun gaf en mij eigenlijk het gevoel gaf dat ik in mijn recht stond. Ze zei dat ik van mijn leven moest gaan genieten en dat die spirituele leider wel ontmaskert werd. Toen ik aan het genieten was met die meid kwam die spirituele leider ineens tevoorschijn. Hij zei dingen tegen mij zoals “ik heb hem lekker in mijn macht ,hij doet wat ik zeg, hij luister wel naar mij”. Toen pikte mijn vriend bepaalde woorden op dus hij ging erbij staan. Ineens kwam er een andere dame die mij vertelde dat ook haar vriend werd afgepakt door die spirituele leider en dat hij een scam is. Waardoor mijn vriend meer begon te geloven dat ik gelijk had en geen zeur was. Ik stond toen ineens vanaf een afstandje te kijken naar die situatie. Ik kon zien dat die dame die mij veel steun gaf er voor zorgde dat die spirituele leider ontmaskert werd en ging daardoor haar rug toe keren naar die situatie en begon hele gesprekken met haarzelf te voeren. Ze praatte ook tegen personen die er niet waren(die je niet kon zien). Achter mij stond een hele groep mensen en ik zag die spirituele leider steeds met een angstig gezicht de groep achter mij in de gaten houden of zij ook iets door zouden hebben of niet. Toen daarna schrok ik wakker…

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  Regina
  Gast

  Ik zal op je berichtje antwoorden, je hebt mij al vaker geholpen!

  Esme
  Moderator

  Je naam komt mij bekent voor. Maar er kunnen meer Regina’s zijn. Mijn vraag is eigenlijk een soort standaard, wanneer ze niet ingeschreven staan of het moet een hele aparte nickname zijn en dan reageer ik meteen.

  De whatsapp gaat over de manier van communiceren. Binnen een relatie gaat het niet altijd over rozen. Soms heeft de ene zijn dag niet en geeft het dan af op de ander. Wanneer zoiets gebeurt kun je argwaan krijgen van invloeden van buitenaf. Je bent bang, dat hij de verkeerde kant opgaat. Maar als je je vriend echt goed kent en alles met elkaar kan bespreken, hoef je daar niet bang voor te zijn. Een open relatie lijkt op een vertrouwen in elkaar, maar eigenlijk is het experimenteren met een ander. En verlangt men toch naar een nieuwe uitdaging. Vaak lopen deze relaties stuk. Vertrouwen en jaloezie worden op de proef gesteld. Door onze diep gewortelde normen en waarden van monogamie past polygamie niet in onze samenleving. De school is een levensschool. Maar wat daar onderwezen wordt boeit je niet. Je wilt je eigen boontjes doppen en vind het in een feest van vrijheid.

  Bespreek de droom met je vriend en je zult zien dat hij ook een mening over de spiritueel leider heeft. Sommige mensen lijken interessant, maar kunnen ook raar gevonden worden.

  Regina
  Gast

  Dankjewel voor je droomuitleg. Ik zal het zeker gaan bespreken met mijn vriend.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">