Mijn rare droom over treinen en musea en vrienden

 • Auteur
  Berichten
 • Abelg
  Deelnemer

  Hoi allemaal,

  Ik had vannacht een rare droom. Die ging zo: ik was op een treinstation in het buitenland. Volgens mij in Georgië. Er stonden allemaal NS treinen. Er was een brug over het station, ik liep naar beneden. Er stonden allemaal kinderen in de trein met NS kleding aan. Ik vroeg aan een van de conducteurs of ik iets kon doen. Ik mocht een tosti naar een vrouw op een ander perron brengen. En toen vertrok die trein. Iedereen praatte Nederlands.
  De trein was een combinatie tussen een sprinter en intercity. We kwamen aan in een vertrekhal en we liepen naar de achtste zitjes in de hal. Daar zat een vriend van me met zijn broertje. We gingen naar een klein museumpje. Ik en mijn vriend kregen een groen maliënkolder aan en een groen gewaad. Zijn broertje kreeg dat ook een maar dan in het wit. Er was ook een speurtocht voor de kinderen die deden wij. De vragen stonden op de telefoon van mama maar die raakte we kwijt en zochten haar . Onder weg kwam ik langs een kamer waar een medewerkster een rekensom was 6×2 ik zij eerst 12.000.000 daarna 24 en toen zij dij mevrouw zal ik het zegen . Wij schudden onsen hoefden van ja . De vrouw zij 12 . Ik liep veder en vond mama met de vragen .
  Toen is mijn droom afgelopen .

  Ik hoop dat ik door julie mijn droom berijp

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De trein is de levenstrein. Georgië is een ander onbekend land en staat dus voor het onbekende of onbewuste. De NS kleding staat symbool voor meegaan in de maatschappij en alles vrienden en familie. De conducteurs zien erop dat alles volgens de regels verloopt. De maliënkolder staat voor bescherming. Groen voor nieuwe ideeën en wit voor extra aandacht. Je bent nog afhankelijk van je moeder. Die wil je nooit kwijt. Het leven kent veel vraagstukken. Allemaal om nog te gaan ontdekken.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">