Mijn overleden partner zien met nieuwe tatoeage op zijn linker pols

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Monique
  Gast

  En dan word je wakker van de tranen die over je wangen lopen.
  Net had ik een droom .ik was op visite bij Ray en mo we keken een film en hadden het naar ons zin.er werden grapjes gemaakt en veel gelachen.
  Op een gegeven moment zijn we ineens buiten op straat .
  Even later zit ik in de auto bij een collega waar ik veel mee werk we stappen uit en lopen richting een groep mensen daar staat ook een andere collega waar ik ook veel mee werkt die is aan de telefoon en zij krijg te horen dat er een bewoner van haar overleden is ze hangt op en begint te ijsberen over straat en zeg ik geloof het niet ik geloof niet dat ze overleden is en ze huilt.ik probeer met me andere collega haar te troosten dit lukt niet echt .het volgende moment loopt zij weg en ik zie mijn collega in een auto zitten loop er naar toe maar zie dat de auto vol zit en ik er niet meer bij kan .
  Het volgende moment loop ik achter mo en Ray aan om weer bij hun naar binnen te gaan .
  Er lopen heel veel mensen ook die trap op het is zo druk dat ik even stil blijf staan op de overloop .
  Ik kijk omhoog en zie daar Mies staan bij de kapstok en hij lacht ik blijf een lange tijd naar hem staan kijken hij heeft een nieuwe tattoo om zijn pols een die er nooit eerder zat en denk hij is terug waar is hij al die tijd geweest ik ben zo blij dat hij terug is ik sta nog steeds op die overloop en laat eerst al die mensen voorbij gaan die ook allemaal naar boven lopen.
  Voor ik wakker werd liep ik met Mies elkaar strak vasthoudend over straat .we zijn vrolijk en kunnen heel de wereld aan .mies loopt bijna dansend over straat .ik voel zijn warmte en blijf aan hem voelen tot ik zeg o was je nog maar echt hier dit zeg ik een paar keer . ik knijp hem ik voel aan hem en hou hem nog strakker vast .
  Toen werd ik wakker .
  Dit was de eerste keer dat ik zo duidelijk over Mies gedroomd hebt .

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">