Mijn overleden ouders weer gezien in een droom

 • Auteur
  Berichten
 • 205012
  Deelnemer

  Gisteren had ik in mijn droom ruzie met mijn zus. Ze wilde niet met me mee naar huis, maar ik voelde dat ze mee moest. Ze liep weg en ik ging alleen (naar mijn ouderlijk huis). Daar aangekomen deed ik de deur open en daar stond mijn vader in de woonkamer (overleden in 2016), ik schrok, keek benieuwd of mijn moeder er ook was (overleden in 2011). En jahoor, daar zat ze, op het hoekje van het aanrecht hoe mijn ouders de laatste jaren bij de afzuigkap zaten te roken na meerdere pogingen tot stoppen. Ik was zo blij om ze nog eens te zien en viel neer op mijn knieën en heb ontzettend hard zitten huilen. Ik werd huilend wakker en het heeft zoveel indruk op me gemaakt. In mijn droom leek het er op alsof ze naar het ziekenhuis waren geweest, ik bang was dat ze niet meer terug zouden komen, maar ze nu terug thuis waren met slecht nieuws.. Ik was echt overrompeld. Dit is de eerste droom waarin ik me realiseerde dat mijn ouders zijn overleden en ik dankbaar was om ze nog eens te zien. Vanochtend werd ik wakker en heb ik weer gedroomd over mijn vader. In deze droom was hij steeds weg en was ik bang dat hij niet meer terug zou komen. Steeds ging ik kijken of hij nog leefde. De droom eindigde met dat hij het TVmeubel wilde verbouwen en een nieuwe keuken wilde plaatsen in het huis (waar nu mijn zus nog woont) zodat hij alles netjes zou achterlaten wanneer hij zou overlijden.. Ik vraag me ontzettend af wat deze dromen voor mij kunnen betekenen. Ik ben er al 2 dagen een beetje van in de war. Blij dat het besef is geweest dat ik dankbaar was om ze weer eens te zien in een droom, maar ook teleurgesteld dat ik zo in paniek was om ze weer kwijt te raken dat ik er niet van kon genieten. Wie heeft een idee?

  Irene GN
  Gast

  Hoi!

  Het zou kunnen zijn dat je ouders je een ‘bezoekje’ hebben gebracht, in je hogere bewustzijn. Soms doen ze dit om te laten weten dat ze nog steeds bij je zijn, ook al kun je ze niet meer zien zoals je dat doet met levende mensen. Dat jij in paniek raakt is helemaal niet gek! Het is best raar om zo opeens je ouders weer te zien, helemaal als je niet goed door hebt wat er aan de hand is. Ik vermoed dat dit hun manier is om je te vertellen hoe het met ze gaat, en dat ze nog steeds proberen om jullie wereld wat beter te maken. Ik hoop dat je hier wat aan hebt! Anders mag je me mailen, thewandfactory@hotmail.com!

  Olivia
  Gast

  Goedemorgen,
  Mijn vriend heeft afgelopen vrijdag een vrij moeilijke zitting gehad waarbij hij tegen zijn wil uit zijn mentorschap is geplaatst voor zijn broer. Hij is hier behoorlijk door geraakt en kon hierdoor niet goed inslapen. Eindelijk in slaap gevallen heeft hij een gehad over zijn ongeveer anderhalf jaar geleden overleden moeder. Ook ik zijn vriendin komt in deze droom voor heeft hij met mij gedeeld. Hij nam mij bij de hand en wilde een situatie met mij delen uit zijn verleden om precies te zijn waar hij ooit heeft gewoond en daar aangekomen stond of opende zijn moeder de voordeur alleen was veranderd ze was veel slanker ze oogde jeugdiger maar wel herkenbaar hij was blin veras om haar te zien wetende dat ze in werkelijkheid overleden was. Zei omhelsde elkaar en het gaf hem een gevoel van geborgenheid en blijdschap dat zijn moeder hem in de armen had genomen. Helaas precies op dat moment schrok hij wakker uit zijn droom door de telefoon die overging. Nu mijn vraag kunt verklaren waar deze droom over ging zodat ik dit op mijn beurt uw verklaring over kan brengen of vr te vertalen naar mijn vriend?

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">