Mijn hond

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Rose
  Gast

  Ik droomde dat mijn hond uit de dood was opgestaan (ze was vorig jaar overleden). In deze droom hadden we haar begraven maar ze was er dus uitgekomen en mijn moeder en ik schrokken eerst maar namen haar weer liefdevol in huis.

  Ik vraag me af of er een boodschap in zit of dat ik haar gewoon mis. Alvast bedankt!

  Ebeline
  Gast

  Een hond kan voor meerdere dingen symbool staan. Bijv een persoon die beschermend en trouw is. Maar kan ook om je eigen spitituele kwaliteiten gaan. Je intuïtie die ter bescherming dient. Wederopstanding staat voor het herstellen voor iets wat verloren is gegaan. Zoals een vriendschap of relatie.
  Maar misschien heb je afstand genomen van je spirituele gaves en bloeit dat weer op. Het schrikken staat voor angst voor het onbekende maar eindstand wil jij of jullie hier toch mee doorgaan.

  Rose
  Gast

  Hallo Ebeline,

  Dank je wel voor het uitleggen! Ja ik merk dat m’n spirituele gaves ineens weer de kop opsteken en heb besloten erin mee te gaan en het te accepteren

  Ebeline
  Gast

  Mooi. Bedankt voor je feedback. 🙂

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">