Mijn dochter

 • Auteur
  Berichten
 • Idrissa
  Gast

  Mijn dochter roept op mij in mijn droom “mama kom je” ik schoot wakker en het gevoel was dat ze me nodig heeft Het gevoel dat ze me echt riep en dat er echt iets is. Kan dit echt kloppen?
  Of is dit een andere betekenis
  Het voelt als een waarschuwing

  Esme
  Moderator

  De band tussen moeder en kind is heel sterk. Je hebt het negen maanden laten groeien in je buik, waardoor er een telepathische band is ontstaan. Vrouwen hebben ook een hogere intuïtie. En dan is de band tussen moeder en dochter nog sterker. Je voelt zelf, denk ik wel, of het om een waarschuwing gaat. Luister naar je gevoel, want dat klopt.

  Kim
  Gast

  Ik heb 2x kort na elkaar gedroomd dat ik met mijn jongste dochter ergens naar toe ga en ik haar daar verlies,ze is ineens weg en ik vind haar ni meer….ik ben dan zo in paniek en ik ween ook echt word schreeuwend wakker ervan,het maakt mij bang,wat betekent dit? Is dat nu omdat ze binbenkort naar 1ste kleuterklasje gaat en ik haar wat moet loslaten of wat is dit? Mvg

  Esme
  Moderator

  Kim, dat klinkt als een hele bezorgde ouder. Je kan je dochter nog niet loslaten. Daar droom je van. Het lijkt wel een nachtmerrie, dat voort komt uit stress of traumatische situaties. Je kan door ademhalingsoefeningen voor je naar bed gaat doen, spanning wegnemen. Ademen vanuit je buik. In door je neus en uit door je mond. Maar je zal merken, dat als ze eenmaal naar de basisschool is, je eraan zal wennen, dat ze eerst halve dagen op school zit.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">