mijn broertje vermoordde iemand

 • Auteur
  Berichten
 • jill nvt
  Gast

  hallo,

  ik ben zojuist wakker geschrokken , zeiknat van het zweten, tril helemaal..

  ik droomde dat het corona voorbij was, en ik een feest had georganiseerd voor al mijn vrienden, familie & kennissen.

  samen met mijn broertje, ben ik naar de winkel gegaan voor de drankjes en hapjes teverzorgen.
  hier gebeurde het !

  we kregen midden in de winkel ruzie, met een kleine smalle man, opgeschoren blond haar, blank, spijkerbroek&rood tshirt. Mijn broertje werd op een gegeven moment enorm boos en pakte de man op en gooide hem weg, hij rende erachteraan en pakte hem weer op.. ik schreeuwe NEE NIET DOEN ALSJEBLIEFT!.. maar het was telaat, hij gooide de man volle vaart richting een winkelkar (wat echt niet de bedoeling was trouwens). De man landde op het ijzer en werd hierdoor onthoofd !

  ik ben toen in huilen uitgebarsten heb mijn broertje vastgenomen en hem geknuffeld, want ik wist dat hij nu een flinke celstraf zou krijgen..

  om dit tevoorkomen, heb ik alle omstanders en medewerkers met een geweer (ik weet niet hoe ik eraan kwam) bedreigt met de woorden ‘als iemand deze gebeurtenis de wereld in durft tehelpen gaan jullie stuk voor stuk! waag het eens de politie tebellen, help me liever met dit opteruimen !’..

  het beeld van mijn broertje die de man doodgooide en het stuiterende hoofd, blijft zich herhalen…

  wat betekend dit?
  kan dit echt gebeuren ?

  ik ben bang… help!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">