Meteorieten

 • Dit onderwerp bevat 3 reacties, 2 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 5 jaren geleden door CC.
 • Auteur
  Berichten
 • CC
  Gast

  Onze hond Pepper en nog een hondje, Puk, liggen in een kartonnen doos met dekens op de eettafel in de achterkamer van mijn ouderlijk huis. Alles ziet eruit zoals het was toen ik daar opgroeide. Alleen ben ik er nu alleen met mijn dochter: wij zijn in de keuken en de 2 hondjes op de eettafel. Het is midden op de dag.
  Ik kijk door het raam en zie 2 meteorieten op ons huis afkomen. Op dat moment komt Pepper nieuwsgierig de keuken binnenlopen. Net op tijd trek ik mijn dochter opzij wanneer de eerste steen in de keuken inslaat. Terwijl ik probeer die steen af te koelen met een teiltje water, slaat de tweede steen in, in de hal vlak bij de voordeur. Ik grijp het hondje Puk van de eettafel en met hem onder mijn arm ren ik het kleine pleintje op terwijl mijn dochter en onze hond Pepper mij op de voet volgen.
  Ik bel met de alarmlijn en vraag om de brandweer. Ze geloven niet dat het om meteorieten gaat. Gek genoeg slaat er geen brand uit, terwijl de stenen rood gloeiend van de hitte zijn, en de vloeren en plafonds zijn van hout gemaakt. De meteorieten zijn ongeveer 70 cm in doorsnede.

  CE
  Deelnemer

  Meteorieten kunnen staan voor inzichten die je binnenkrijgt maar ook voor bedreiging.

  De alarmdiensten komen niet om te helpen, een soort hulpeloosheid.

  De hondjes zijn wel een teken van trouw/loyaliteit.

  Er breekt geen brand uit, het gevaar valt in werkelijkheid wel mee, het is meer de dreiging van een situatie. Misschien dat je dit kan plaatsen?

  Groetjes Ce

  CC
  Gast

  Dankjewel voor de uitleg. Het is op dit moment moeilijk te plaatsen voor me.
  Maar misschien moet ik het de tijd geven.

  CC
  Gast

  Beste C>E,
  Vandaag begrijp ik je uitleg beter.
  We zijn vandaag wezen kijken bij een lokatie voor beschermd wonen voor onze dochter. We hebben nu inzicht gekregen in het hoe en wat, onze dochter zag het als iets negatiefs, wat voor haar nu minder is. De dreiging valt dus inderdaad mee.
  Nogmaals bedankt voor je uitleg.
  CC

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">