Meteoorregen

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Anouk
  Gast

  Ik heb de laatste maanden dat ik mijn nachtmerries van de nacht nog weet. Zo had ik vannacht twee nachtmerries. Eentje over dat ik te laat zou komen op school doordat ik de tijd uit het oog verloren was door te gamen. En een over een meteorietregen over de hele wereld.
  We waren op school en zagen eerst een lichtgevende lichtblauwe slurf, als bij een tornado alleen kleiner. Toen zagen we ze in het water vallen. Ik werd al een paar keer bijna geraakt en er was al brand. We renden naar beneden. Van de mega lange trap want opeens zaten we in een klooster.
  Mijn zusje stond ook beneden, te huilen en ze had onze hond in haar armen. We probeerde onze moeder te bellen die opeens in België ergens was. Het bellen lukte niet, iets met te hoge piekgeluiden ofzo. Toen werd ik wakker met een heel angstig gevoel zoals telkens bij nachtmerries…

  Marloes
  Gast

  Beste anouk,

  Ik vraag voordat ik ga slapen aan mijn gidsen / engelen om mij in mijn droom te laten zien wat ik niet bergrijp of beter wil bergrijpen. Of ik vraag iets waar ik zelf antwoord op wil hebben. Hun laten t dan zien. Blijf vragen totdat je t antwoord krijgt. Soms sla je niet helemaal of niet je droom op namelijk. Wil je beter contact met je gidsen maak een altaar met een witte kaars en een briefje met je volledige naam en je wensen erop of ze je daar bij willen helpen. Leg de kaars op t briefje met een glas water. Ververs het water iedere dag bedank ze voor je hulp. Doe de kaars uit als je je huis verlaat.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">