Mega spin

 • Auteur
  Berichten
 • G.Bonaparte
  Gast

  Ik droomde over ons oude huis waar we gewoond hebben en voor dat huis zat in een web een enorme spin. Echt zo groot als een huis wel. Het was een zwarte spin met gele accenten. De spin sliep en mijn vader en ik zouden het dorpje helpen om het te verslaan. Mijn moeder bleef in het huis. Mijn vader en ik zouden er langzaam onderdoor rijden om het niet wakker te maken.
  Een andere auto ging om ons heen en reed zo hard dat hij bijna tegen een poot aanknalde, maar gelukkig net niet. Wij reden er daarna onderdoor en gingen met nog iemand anders ergens naartoe ( dat weet ik niet meer, het was in elk geval vlakbij).
  Later hoorden we dat iemand de spin had wakker gemaakt per ongeluk en een lawaai. Ik hoopte dat mijn moeder ongedeerd was en het huis ook. Gelukkig was dat zo, maar de spin was weg en waren we kwijt ( ook raar zo’n grote spin en kwijt in een klein dorpje , maar goed haha).
  Het was niet een leuke droom, aangezien ik ook als de dood voor spinnen ben.. brrr

  Weet iemand misschien wat zo’n inmense spin ofzo kan betekenen?

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">