Meeuwen

 • Auteur
  Berichten
 • Cindy
  Gast

  Ik weet niet heel veel meer van de droom, maar wat me het meeste bij is gebleven zijn de meeuwen.

  Ik was in een kamer, een witte kamer met veel ramen. De kamer voelde bekend en vertrouwd. De deur stond open en er volgen drie meeuwen naar binnen. Ik probeerde ze te verjagen, maar iedere keer als ik ze naar buiten had weten te krijgen, kwamen ze weer terug. Ik voelde me hierdoor geïrriteerd.

  Eson
  Deelnemer

  Hallo Cindy,

  Dank voor het delen van je droom.

  De kamer waar je was doet aan de spirituele wereld, de andere sferen achter de sluier denken.
  Dat jij je er zo prettig voelt komt omdat het er vredig is; veel Licht stroomt er door de ramen naar binnen en diep vanbinnen voel je dat je deze plek kent en met je meedraagt. Onbewust draag je dit gevoel van de plek met je mee.

  Meeuwen/zeemeeuwen staan symbool voor vrijheid en macht. De 3 meeuwen in de ruimte staan voor de Heilige drie-eenheid – de Vader, Zoon en de Heilige Geest. De ruimte is voor jou sereen, zuiver en heilig. De Heilige drie-eenheid laat zich niet zomaar verjagen door jou irritatie; hun macht en vrijheid is groot. Ze komen je een boodschap brengen. En misschien is dat wel om minder snel geïrriteerd te raken als iets anders loopt als je wilt.

  Vraag: je irritaties om de meeuwen te verjagen – ben je in het waakleven snel geïrriteerd als het niet gaat zoals jij wilt en misschien komt de irritatie wel omdat je je vaak machteloos voelt over iets en je beperkt voelt in je vrijheid door welke reden dan ook?

  De deur staat symbool voor een poort waar je doorheen gaat om een ruimte te betreden of te verlaten. In de ruimte waar jij tot rust kwam was er vast iets waardoor je je prettig voelde.

  Kun je aangeven met je gevoel en terug gaan naar je droom wat het zo prettig maakte in de droom?

  Ben benieuwd naar je reactie.

  Liefs,
  Eson ♥

  Cindy
  Gast

  Hoi Eson,

  Dankjewel voor je reactie en je uitleg.

  Op zich ben ik niet een persoon die snel geïrriteerd raakt, maar ik herken wel het stukje machteloosheid. Of eigenlijk is het meer besluiteloos. Nieuwe stappen nemen vind ik moeilijk.

  Wat de droom prettig maakte was de kamer waarin ik me bevond. Ik had uitzicht over de blauwe lucht, groen gras en de zee. In de kamer was het rustig en sereen. Afgezien van de meeuwen. Ik had het idee dat ze dat verstoorden.

  Groetjes,
  Cindy

  Eson
  Deelnemer

  Hallo Cindy,

  Dank voor je reactie.

  Je besluiteloosheid om nieuwe stappen te ondernemen kan toch enig zelfirritatie veroorzaken zonder dat je dit beseft.
  Je ziel wil je onbewuste duidelijk maken om hiermee aan de slag te gaan.

  Voel je zo vrij als een vogel dan kan alles wat je wilt in het leven lukken mits jij maar de stap durft te (onder)nemen.

  Het vredige uitzicht bevat 3 elementen namelijk aarde, groene gras, vruchtbaarheid (nieuwe ideeën), water, zee – emoties (meer emoties loslaten op dit vlak zodat je iets durft te besluiten) en lucht wat voor ademen staat (gewoon doorademen). Deze 3 elementen vormen samen een onderdeel van een manifestatie. Er mist alleen het element vuur die het creatieve in de mensen aanwakkert, passies doet laten voelen.

  Misschien moet je meer lef en durf (vuur) in jezelf tonen en aanwakkeren voor de passies die je voelt om daar voor te gaan, een besluit durven nemen want zo laat je dan niet alle mooie kansen aan je voorbij gaan.

  Eson 😊

  Ella
  Gast

  Heb vanacht een droom gehad dat een kennis van me zonder werkschoenenzat, het bleek dat hij ze heeft afgedaan en een meeuw dieheeft meegenomen naar een ander plaats waar veel meeuwen waren, we zaten in de auto en zagen de meeuw wegvliegen. kwamen toe op de plaatsen en wouden de werkschoen nemen op de plaats waar de meeuw het heeft gelegd, maar deze hebben we niet te pakken krijgen, de meeuw nam het weer weg en vloog weg naar ergens.. toen werd ik wakker

  eson
  Gast

  Hallo Ella,

  Dank voor het delen van je droom. De droom heeft een goede boodschap voor je, zoals meer rust, vrijheid en ontspanning zoeken.

  De kennis, staat symbolisch voor een stuk representativiteit/afspiegeling/ persoonlijkheid in jou en spiegelt als het ware jou onbewuste kant om wakker te worden en doet daarom zijn werkschoenen uit om rust en ontspanning te zoeken.
  De meeuw neemt de werkschoen mee in zijn snavel en vliegt lekker naar zijn meeuwenvrienden toe.

  De droom zegt: zoek vreugde en humor met vrienden of dierbaren want werkschoenen betekenen arbeid, stress vaak en werken.
  Omdat je de schoenen niet terug kon krijgen omdat de meeuw steeds een andere plek zocht wil hij je als vrije vogel laten zien dat meer rust en afstand je goed zou doen van je drukke werkzaamheden.
  Lekker erop uitgaan en je rustmomenten zoeken maar wees je eigen chauffeur zoals de meeuw zelf ook bepaalt waar hij naar toe vliegt. . Volg je gevoel en wees daar zo vrij in als een vogel.

  Wie bestuurde de auto?

  Belangrijk om te weten of jij of iemand anders de auto bestuurde. Zelf sturen bepaal je je eigen richting en anders bepaalt degene achter het stuur jou richting in het leven.

  Vogels staan symbool voor vrijheid. Je zoekt naar een overzicht om je prettiger en lichter te voelen en vanuit de lucht (helicopterview) kan dit heel goed en heilzaam zijn omdat je van een afstand naar jezelf kijkt en ziet wat er minder fijn gaat in je leven.
  De meeuw in de lucht symboliseert ook vrijheid van geest.

  Laat wat horen van je want dat geeft voor een beter inzicht in je droom wat je verder helpt.

  Liefs,
  Eson ♥

  Tamar
  Gast

  Ik heb vanacht gedroomd dat ik achter mijn ex liep en zijn gezin. We wisten dat we achter elkaar liepen maar zeiden niks tegen elkaar. Mijn gezin liep achter mij en er waren nog honderden mensen die dezelfde kant op liepen. We liepen naar boven en op de rand van de berg hoorde ik mooie muziek en honderden meeuwen vliegen boven het landschap en het water. Toen ik dat zag draaide mijn ex zich om en keek me heel lief, vredig en liefdevol aan. Ik lachte terug en we liepen weer door. Toen we weer doorliepen stelde zijn moeder zich voor de grap opnieuw aan me voor en toen werd ik wakker…

  Eson
  Gast

  Lieve Tamar,

  Dank voor het delen van je droom.

  De droom heeft een mooie vredige verzoenende boodschap.

  Jullie lopen in stille vredige optocht en iedereen loopt mee, naar boven naar de berg. De muziek, is wat je schrijft mooi, – hemels – en sluit aan bij het vredige gevoel wat iedereen lijkt voelen in je droom en het hart. Het water lijkt ook vredig en rustig, water staat voor emoties en de vele meeuwen laten hun vrijheid zien omdat ze kunnen vliegen en zo vrij als een vogel zijn, dat is de mooie macht van het vogel zijn.

  Je schoonmoeder stelt zich opnieuw aan je voor, voor de grap, waaruit blijkt dat ze zich verzoenend opstelt ondanks de scheiding. Als de relatie niet altijd prettig is verlopen na de scheiding is dit wel een droom met een hint om op dieper zieleniveau vrede en verzoening met elkaar te krijgen of houden.

  Hoor graag je gevoel over je droom.

  Eson ♥

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">