Meeuwen

 • Auteur
  Berichten
 • Cindy
  Gast

  Ik weet niet heel veel meer van de droom, maar wat me het meeste bij is gebleven zijn de meeuwen.

  Ik was in een kamer, een witte kamer met veel ramen. De kamer voelde bekend en vertrouwd. De deur stond open en er volgen drie meeuwen naar binnen. Ik probeerde ze te verjagen, maar iedere keer als ik ze naar buiten had weten te krijgen, kwamen ze weer terug. Ik voelde me hierdoor geïrriteerd.

  EsonEson
  Deelnemer

  Hallo Cindy,

  Dank voor het delen van je droom.

  De kamer waar je was doet aan de spirituele wereld, de andere sferen achter de sluier denken.
  Dat jij je er zo prettig voelt komt omdat het er vredig is; veel Licht stroomt er door de ramen naar binnen en diep vanbinnen voel je dat je deze plek kent en met je meedraagt. Onbewust draag je dit gevoel van de plek met je mee.

  Meeuwen/zeemeeuwen staan symbool voor vrijheid en macht. De 3 meeuwen in de ruimte staan voor de Heilige drie-eenheid – de Vader, Zoon en de Heilige Geest. De ruimte is voor jou sereen, zuiver en heilig. De Heilige drie-eenheid laat zich niet zomaar verjagen door jou irritatie; hun macht en vrijheid is groot. Ze komen je een boodschap brengen. En misschien is dat wel om minder snel geïrriteerd te raken als iets anders loopt als je wilt.

  Vraag: je irritaties om de meeuwen te verjagen – ben je in het waakleven snel geïrriteerd als het niet gaat zoals jij wilt en misschien komt de irritatie wel omdat je je vaak machteloos voelt over iets en je beperkt voelt in je vrijheid door welke reden dan ook?

  De deur staat symbool voor een poort waar je doorheen gaat om een ruimte te betreden of te verlaten. In de ruimte waar jij tot rust kwam was er vast iets waardoor je je prettig voelde.

  Kun je aangeven met je gevoel en terug gaan naar je droom wat het zo prettig maakte in de droom?

  Ben benieuwd naar je reactie.

  Liefs,
  Eson ♥

  Cindy
  Gast

  Hoi Eson,

  Dankjewel voor je reactie en je uitleg.

  Op zich ben ik niet een persoon die snel geïrriteerd raakt, maar ik herken wel het stukje machteloosheid. Of eigenlijk is het meer besluiteloos. Nieuwe stappen nemen vind ik moeilijk.

  Wat de droom prettig maakte was de kamer waarin ik me bevond. Ik had uitzicht over de blauwe lucht, groen gras en de zee. In de kamer was het rustig en sereen. Afgezien van de meeuwen. Ik had het idee dat ze dat verstoorden.

  Groetjes,
  Cindy

  EsonEson
  Deelnemer

  Hallo Cindy,

  Dank voor je reactie.

  Je besluiteloosheid om nieuwe stappen te ondernemen kan toch enig zelfirritatie veroorzaken zonder dat je dit beseft.
  Je ziel wil je onbewuste duidelijk maken om hiermee aan de slag te gaan.

  Voel je zo vrij als een vogel dan kan alles wat je wilt in het leven lukken mits jij maar de stap durft te (onder)nemen.

  Het vredige uitzicht bevat 3 elementen namelijk aarde, groene gras, vruchtbaarheid (nieuwe ideeën), water, zee – emoties (meer emoties loslaten op dit vlak zodat je iets durft te besluiten) en lucht wat voor ademen staat (gewoon doorademen). Deze 3 elementen vormen samen een onderdeel van een manifestatie. Er mist alleen het element vuur die het creatieve in de mensen aanwakkert, passies doet laten voelen.

  Misschien moet je meer lef en durf (vuur) in jezelf tonen en aanwakkeren voor de passies die je voelt om daar voor te gaan, een besluit durven nemen want zo laat je dan niet alle mooie kansen aan je voorbij gaan.

  Eson 😊

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">