meerdere dromen

 • Auteur
  Berichten
 • zoetjuhhh.xanoniem
  Gast

  Ik had vanacht 3 verschillende dromen en ik heb geen idee waar t vandaan komt
  1) Ik had hele erge ruzie met me vriendin want in me droom noemde ze me uit het niets n hoer ik vroeg steeds aan haar waarom ze geen vrienden meer woue zijn maar ik kreeg maar geen antwoord.

  2) (is n wat arparte droom) ik had een vibrator en ik was samen met een andere vriendin waarmee ik in het echt wel eens het bed heb gedeelt (ik ben bisexueel) en die vibrator hield ik tegen dr geschlatsdeel aan. en ging vreemd want ik heb een vriend.

  3) Ik was met een vriend van mij (die ik in het echt nog nooit heb gezien want ken hem via insta) ik wouw wederom weer vreemdgaan. hij zat in me kamer en deed zn broek uit. weerderom had ik die vibrator. in eens waren we in een stad in mijn droom zei ik dat het utrecht was maar. hij wouw bier dus hij ging bij n soort bierwinkeltje naar binnen. hij vroeg wat ik wouw hebben (ik ben 16) en zei doe maar radler. maar hij kwam met iets zwarts terug.

  voor de rest heb ik niet meer gedroomt of ben ik het vergeten. weet iemand waarom ik dit droomde?

  EsmeEsme
  Moderator

  Je staat niet met beide benen op de grond. De relatie met je vriendin neem je eigenlijk niet zo serieus. Maar dat is niet zo gek, want je bent 16. Je vliegt nog graag van de ene persoon naar de andere. Vaste verkering past niet zo goed met jou. Het hulpmiddel geeft een stimulerend gevoel. Een prettig gevoel is waar je naar verlangt. Dit zoek je ook in alcohol. Het gaat hier ook om escapisme. Dat betekent dat je de neiging of gewoonte hebt om zorgen van het alledaagse leven en de daarbij horende verplichtingen te vergeten.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">