Medicijnen

 • Auteur
  Berichten
 • Larissa Stella
  Deelnemer

  Hoi iedereen,

  Ik had laatst een droom waarin ik heel erg in paniek was en toen medicijnen/pillen innam waarna alles verdween en ik wakker werd. Is dit een letterlijke betekenis of zit hier meer achter?

  Groetjes,
  Larissa

  Esme
  Moderator

  Het kan gaan dat je bezig bent met een helingsproces. Je zoekt een uitweg om stress te voorkomen. Wanneer je jezelf beter gaat leren kennen of de emotie goed kan benoemen, heb je geen pillen nodig. Dan loopt alles op de natuurlijke manier. Het kan ook zijn dat je in je leven een bittere pil moet slikken. Dat betekend dat het momenteel niet zo lekker loopt.

  Laat me weten of je het kunt plaatsen.

  Larissa Stella
  Deelnemer

  Beste Esme,

  Bedankt voor je reactie! Aangezien ik kamp met psychische problemen en veel voor mijn kiezen heb gekregen de laatste tijd komt dit heel logisch op mij over en kan dit ook zeker plaatsen! Kan ik gelijk weer mee aan de slag in het bewuste deel van mijn hersenen :)

  Groetjes!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">