Make up

 • Dit onderwerp bevat 2 reacties, 2 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 5 jaren geleden door Regina.
 • Auteur
  Berichten
 • Regina
  Gast

  Ik droomde dat ik naar een festival ging met een groepje en een daar van was een bekende youtuber. Zelf draag ik al bijna 4 jaar geen make up meer maar in mijn droom deed ik dat weer op voor dat festival omdat er sommige waren die zeiden dat ik dat wel eens zou moeten doen om te kijken hoe dat eens staat. Toen ik op het festival was en ik die bekende youtuber een knuffel wilde geven zoals gewoonlijk, deed hij alsof hij mij niet wilde zien en uiteindelijk nadat een vriendin zei dat hij mij een knuffel moest geven deed hij dat ook. Achteraf vroeg die vriendin hoe die vond dat ik eruit zag met make up en hij zei zij lijkt wel een crimineel nou. Hele bizarre droom maar wat zou dit kunnen betekenen?

  Esme
  Moderator

  Een festival is het verlangen naar ontspanning en vertier. Even weg uit de dagelijkse sleur. De youtuber is als een idool. Iemand die op een voetstuk staat. Maar je krijgt een knuffel en lijkt het op een gelijkwaardig contact. Het kan zijn dat je vroeger het gevoel had dat anderen boven of onder je niveau staan, wat je nu niet meer zo ondervindt.

  Met make up heb je een soort masker op. Op die manier voel je je zekerder in de maatschappij. Maar je hebt je eigen ware ik ontdekt en heb je geen make up meer nodig. De maatschappij laat je soms met een masker op lopen, zodat je als een kuddedier meeloopt met de menigte. Misschien ben je het competitieve wel zat en voel je je goed zoals je bent.

  Regina
  Gast

  Wow dit is precies hoe ik mij nu voel op het moment. Het voelt inderdaad alsof ik de wereld om mij (het competieve) zat ben en ik mijzelf niet meer wil ‘verkleinen’ dan dat ik daadwerkelijk ben. Dankjewel voor jouw uitleg!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">