lucide droom..?

 • Dit onderwerp bevat 3 reacties, 1 deelnemer, en is laatst bijgewerkt op 6 maanden geleden door Ann.
 • Auteur
  Berichten
 • DayWalker010
  Bijdrager

  Ik heb de laatste weken dromen dat ik weet dat ik droom. Doormiddel van mezelf te slaan of mijn hoofd hevig te schudden, begint me hele lichaam te tintelen (terwijl ik verder niks voel in me droom)en lijkt het net of ik uit de droom word gezogen(alles begint te draaien en word wazig met een raar buikgevoel).

  Maar 9 van de 10 keer word ik weer ”wakker” in een droom en moet ik dit meerdere malen doen voordat ik echt wakker word. Na een paar keer raak ik zelfs in paniek dat ik denk dat ik niet meer wakker kan worden.., mijn vraag is of iemand dit herkent of weet wat het betekent. Maar het allerliefst wat ik eraan kan doen zodat het stopt.

  Alvast bedankt

  0
  0
  Helaas, nog geen beoordelingen.
  Ogenblik geduld...
  Eva

  Ik herken dit. Dit betekend eigelijk dat je super strong minded bent en jij invloed kunt hebben op je dromen. Ga het ook zo zien. Jij kan doordat jij weet dat je droomt jou droom veranderen en het zo leuk of spannend maken als je zelf wilt. Dit scheelt je nachtrust ipv elke keer jezelf wakker te maken.

  +1
  0
  Cijfer: +1. Van 1 van de stem.
  Ogenblik geduld...
  Ann

  Ik duim ook regelmatig lucide. Ik kan dan mijn dromen zelf sturen. Meestal besef ik dat ik aan het drimen ben wanneer ik naar de klok kijk in mijn droom en het uur niet klopt met het duister (13.00u op de klok terwijl het pikdonker is buiten). Dat is een trigger die mij doet beseffen dat ik aan het dromen ben.

  0
  0
  Helaas, nog geen beoordelingen.
  Ogenblik geduld...
  Ann

  *droom en *dromen natuurijk. Autocorrectie.

  0
  0
  Helaas, nog geen beoordelingen.
  Ogenblik geduld...
4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">