Liefde klasgenoten

 • Auteur
  Berichten
 • Estella
  Gast

  ( verkeerd email gedaan…oepsie)

  Okey, ik droom dus de laaste tijd over jongens in me klas, terwijl we geen vrienden zijn. Ik ben 14 jaar en zit in de 3de

  Ik noem de jongen even A .

  Ik weet niet zo super goed meer wat er is gebeurt want dit was van 3 dagen geleden. Het enige wat ik weet is dat ik gewoon op school in een lokaal was. De droom ging erover dat A steeds zijn liefde verklaarde naar mij. Terwijl ik het een beetje apart vond… hij praatte nooit tegen me, deed soms gemeen. Maar kon wel lief zijn. ( is ook in real life over zijn gedrag) ik knikte maar heel de tijd terwijl hij steeds en steeds meer op mij werd. Ik vondt het lastig te geloven. Maar vondt hem in me droom ook wel een beetje leuk. Maar wou het niet helemaal accepteren omdat ik bang was dat hij loog. ( einde droom dag1 )

  De 2de dag droomde ik precies het zelfde alleen toen hadden we een relatie. Heel de school vondt het leuk. We hadden wel een relatie maar mijn gevoel was nog steeds twijfel achtig maar ik begon hem echt leuk te vinden. ( en dan steeds dromen over romantiek op school blablabla ) ( einde dag 2)

  En vandaag droomde ik oppeens met een ander jongen. Zijn beste vriend, ik noem hem nu B.

  Dus A en ik hadden nooit een relatie gehad in deze droom terwijl ik wist dat hij me leuk vindt. Zijn beste vriend B vondt mij ook leuk en begon het me te vertellen. A accepteerde het en liet me los. Hij wou me gelukkig zien en dat zou in zijn ogen met B zijn.

  De droom ging heel de tijd over dat B met mij wou flirten en A toe keek maar dan verdrietig…

  Ik vraag me af wat dit betekend.
  Ik ben nu ook aan het na denken of de droom te maken heeft met mijn gevoel …. of juist niet.
  Kan iemand me helpen?

  hii
  Gast

  ik weet het niet

  Janneke
  Gast

  De twee jongens zijn voor je aan het strijden. Maak een keuze en vraag hem.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">