Liefde

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Janneke
  Gast

  Hey hey mensen, ik had laatst een rare droom. Ik werd wakker in een tent in een botanische tuin. Geen idee waarom. Mijn ex-crush was er ook. Volgens mij was hij blood. Ik stond op, hij zoende me en greep mijn hand, sleurde me mee voor een wandeling in die tuin en ik had niks te zeggen. Ik had er toen geen goed gevoel bij. Toen zag ik mijn crush van nu. Ik weet 70% zeker dat het wederzijds is, maar we zijn allebei te verlegen om het te zeggen. Mijn crush van nu zag dat ik ongelukkig keek en probeerde er alles aan te doen om me weg te halen daar. Op de een of andere manier moest ik kiezen, dus ik koos mijn crush van nu. We zoenden en liepen verder, en toen voelde ik me echt verliefd.

  De dag daarna had ik nog zo,n droom. Mijn crush van nu redde me drie keer. Een keer van een stalker, een keer van een moordenaar en een keer van een treinongeluk. Weer had ik zo,n verliefd gevoel.

  Wat zouden deze dromen betekenen? Ik durf echt niet aan hem te vragen of ie ook verliefd op mij is. Maar als ik, en hij, het niet vraagt, dan kan alleen een drama ons samenbrengen. Ik hoop dat deze dromen wat duidelijk maken.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">