Lief doet mee aan medische dingen

 • Auteur
  Berichten
 • Rob11
  Gast

  Dus mijn droom ging over mijn lief die gedwongen werd mee te doen aan een medisch experiment. Eigenlijk moest een andere jongen haar opblazen, ze verzekerde wel dat ze nog ging leven. Je kon beide niet tegenhouden aangezien ze gehersenspoeld waren. Ikzelf kon het niet meer aanzien en ben naar het wc gegaan. Toen het afgelopen was kreeg ik een ‘raar’ bericht van haar.

  Weet iemand wat het wil zeggen?

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het opblazen is iets dat groter gemaakt wordt, dan het is. Dus er wordt van een mug een olifant gemaakt. Hersenspoelen is een methode waarbij bij een persoon de oude gedachte- en ideeënpatronen, inclusief zijn normen-en-waardenstelsel, worden uitgewist en vervangen door nieuwe. Het gaat hier om misbruikt. In de wc dump je afvalstoffen. Het symboliseert de behoefte om bepaalde emoties los te laten of iets uit je leven waar je eigenlijk niets aan hebt te laten gaan.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">