licht

 • Auteur
  Berichten
 • dahlia
  Deelnemer

  hallo ,duiders ik had een droom vannacht dat het heel donker was en jk zat in een boot die door dik ijs voer en ze moesten opletten dat wij niet tegen een ijsberg terecht kwamen wat bijna het geval was ,ik keek door een raam en zag een hele grote lichtnevel zoals poollicht het was enorm mooi met heel veel groen en andere kleuren die op en neer zweefden , en het was vijf uur .weet iemand daar wat uitleg daarover ,?in ieder geval alvast bedankt hoor groeten dahlia.

  Esme
  Moderator

  De nacht en donkerheid is het onbewuste. De boot brengt je naar een nieuwe fase. De ijsberg is niet alleen een obstakel maar ook een valkuil. Een ijsberg staat voor bevroren emoties. Iets wat je koud heeft gemaakt. Je neemt risico’s die je eigenlijk niet zou moeten nemen. Het raam is het zicht naar de buitenwereld. Het poollicht in symboliek is het gordijn van spiritualiteit, vanwege het magisch tafereel.

  dahlia
  Deelnemer

  hallo esme bedankt hoor voor mijn droom te duiden ik kan het wel ergens plaatsen groeten Dahlia.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">