LGBTQ+ haat

 • Dit onderwerp bevat 1 reactie, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 5 jaren geleden door MetalHead4Life.
 • Auteur
  Berichten
 • xejdm
  Gast

  Ik ben net wakker geworden van een nachtmerrie. Normaal gesproken heb ik nooit nachtmerries, maar dit is al de tweede dag op rij.

  In de droom was ik met een homosexuele vriend in Amerika. Zelf ben ik ook bisexueel. We verbleven in een huis dat langs een lange weg stond. Mijn vriend en ik waren buiten, toen er een man op een motor langs kwam rijden. Hij riep hatelijke dingen tegen mijn vriend, dat hij dood moest omdat hij homo is. De man bleef telkens weer opnieuw langs rijden en hatelijke dingen schreeuwen. Mijn vriend gaf tegengas, aangezien hij hier niet van gediend is. De laatste keer dat de man langs reed, haalde hij een pistool uit zijn jas en schoot mijn vriend neer. Ik ben, voor zover dit kon, achter de motor aangerend en heb zijn nummerbord genoteerd.

  Enig idee wat dit zou kunnen betekenen? Er zijn een aantal dingen die er mee te maken zouden kunnen hebben: Ik ga waarschijnlijk binnenkort naar Amerika, ik ben onlangs bezig geweest met het verder ontdekken van mijn sexuele geaardheid, ik heb de laatste dagen een aantal ruzies gehad met een goede vriendin.

  MetalHead4Life
  Gast

  Schieten is een symbolische vorm van kritiek uiten (zie ook droom betekenis hierover), de man scheld je uit en gaat weer vandoor (dat is kritiek uiten zonder een dialoog, en wat veelal op andere problemen bij die persoon duid (worsteling met eigen gevoelens?)). Dit kan lijken op wat je vriendin gezegd heeft, en compleet los van staan van America zelf.

  America is op dit momenteel veel in opspraak vanwege haat tegen LGBTQ+ groepen en vrouwenrechten, je bent waarschijnlijk bang dat je hier zelf ook slachtoffer van wordt en vertaald dit in je dromen. De eerste keer naar een ander land is best vreemd en eng, helemaal als je daar niet bent van je het uiten van je eigen persoonlijkheid.

  Dat is wat ik eruit kan ophalen, maar ik ben hier geen expert in.

  Alvast heel veel succes en plezier toegewenst, en hopelijk kom je niet een paar van deze door haat verteerde ziekte geesten tegen.
  Wees trots op wie je bent ????

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">