Levensechte droom

 • Auteur
  Berichten
 • VanZelluf
  Deelnemer

  Hoi, man hier 31 jaar.. Ben normaliter erg van het feitelijke, dus een beetje in dubio of ik het wel moet plaatsen..
  Maar ongeveer 2 weken terug, dacht ik wakker in mijn bed te liggen, ineens zag ik een grote gedaante in de deuropening, maar ik kon mij niet bewegen. Toen werd ik onder de dekens getrokken en de gang ingesleurd via mijn onderbeen. Ik hield de deurpost vast. Het voelde heel realistisch, vervolgens schoot ik omhoog op bed, mijn vriendin klaarwakker. Zei dat ik schreeuwde in mijn slaap en schokte. Nou dacht ik slaapverlamming. Nou zijn er 2 dingen die aan mij blijven knagen.
  1 ik had een felrode/blauwe handafdruk op mijn onderbeen paar dagen daar gezeten, waar ik dacht aan getrokken te worden. Mijn vriendin had er ook geen verklaring voor en zei dat ik niet aan mijn been had gezeten.
  2. Het is een redelijke bende hier thuis, ze vroeg hoe kunnen we ontkrachten dat t niet echt is gebeurd. Toen bedacht ik terwijl ik aan de deurpost hing, dat daar haar slaapmasker lag, naast de doos (al tijdje kwijt). Dus zei onder t bed om mij gerust te stellen, maar ze haalde dat slaapmasker er gewoon onderuit… Ik weet gewoon niet hoe ik dit kan verklaren, behalve dat ik t wel echt heb gedroomd, ze maakte mij wakker in bed, niet de gang. Dus ik hoop gewoon dat iemand hier dit kan beredeneren. Alvast erg bedankt.. sindsdien ook angstig om te gaan slapen.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">