Leeuw eet poema, poema eet s

 • Auteur
  Berichten
 • Miich
  Gast

  Hallo

  Ik heb dus een hele korte maar krachtige droom gehad waar ik de betekenis echt niet van weet.

  In mijn droom zag ik een leeuw die een poema at terwijl de poema een slang at.
  De leeuw had de poema tot ongeveer schouder ingeslikt. De poema kwam los tot aan zijn middel en ging vervolgens verder met het eten van de slang waarvan de kop en ongeveer een armgrootte nog zichtbaar was. Alle drie de dieren waren nog in leven.

  Ik kreeg mee in mijn droom dat dit iets is wat je maar 1 keer zult zien gebeuren.

  Esme
  Moderator

  Miich, een leeuw staat symbool voor kracht en mannelijkheid. De poema staat weer voor het vrouwelijke en emotie. De leeuw heeft hier de overhand en betekent het, dat je niets met vrouwendingen hebt. Maar de slang gaat voor genezing. Als je ouder wordt dan komt dit in balans. Iedereen heeft een mannelijke of vrouwelijke kan in zich, zowel mannen als vrouwen. Vrouwelijke kanten zijn bijvoorbeeld intuïtie, emoties en lieflijkheid. Mannelijke eigenschappen zijn bijvoorbeeld ratio, competitief zijn en doorzettingsvermogen hebben. Laat me weten of je je hierin kunt herkennen.

  Miich
  Gast

  Bedankt voor je bericht! Dit helpt me zeker iets verder, helaas zie ik nog niet wat de droom voor mij moet betekenen.

  Esme
  Moderator

  Het betekent dat je nog in ontwikkeling bent in de volwassenheid. Je hebt nog niets met emotie, lieflijkheid, sierlijkheid, intuïtie of creativiteit. Dat zijn voor jou vrouwendingen. De poema (vrouwelijk) wordt gegeten door de leeuw (mannelijk) en dat betekent dat de mannelijkheid in je wint. Je bent een jongen, dus mannendingen die niet doet aan breien, haken of diamant painting. Die ook liever zijn ratio volgt dan zijn intuïtie, dat een vrouwelijk aspect is. Alles in een droom heeft zijn symboliek.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">