Langzame dood

 • Dit onderwerp bevat 2 reacties, 2 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 5 jaren geleden door Regina.
 • Auteur
  Berichten
 • Regina
  Gast

  Ik heb net gedroomd dat ik te horen kreeg dat ik dood zou gaan. Er kwamen steeds meer maden rondom mijn hoofd alleen en ik verteerde steeds langzamerhand meer. Terwijl ik zat te wachten op mijn dood, speelde ik in de tuin met konijntjes. Toevallig was er ook een konijntje dood gegaan. Die wilden die andere konijntjes gaan begraven maar omdat er een kat was moesten ze het verstoppen. Zo heb ik nog wel een tijdje in de tuin gezeten daar na.

  Esme
  Moderator

  De dood in deze droom staat voor gemis of het ontbreken aan een aspect. De maden vreten aan je. Je hebt een verlangen naar rust. Maden zijn parasieten, irriteren in je hoofd en vreten energie. Het zou iets mentaals of gevoelsmatig kunnen zijn wat je mist.

  De konijntjes staan voor knuffelbaarheid en vruchtbaarheid. Mogelijk verlang je naar genegenheid. Maar de konijntjes gaan dood en is de vruchtbaarheid verdwenen. Wat rest is toch het verlangen naar genegenheid. De kat is hier de stoorzender. De kat kan een persoon of de maatschappij symboliseren.

  Regina
  Gast

  Dankjewel voor je reactie

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">