Kwaadaardige baby

  • Auteur
    Berichten
  • WiebenikWiebenik
    Deelnemer

    Ik droomde dat ik met de baby van m’n vriendin was. Ze heeft helemaal geen baby in het echt, maar dat even terzijde. Ik paste op de baby. Ik hield van de baby want het is de baby van m’n vriendin. De baby werd ineens kwaadaardig. Niet gewoon boos, maar het voelde echt alsof die baby tegen mij zei ‘ik ga jouw leven kapot maken’. Ik werd bang dat die baby duivelse plannen kreeg en dat was ook zo. Die baby wou in m’n gezicht kotsen. Hij kroop met alle macht omhoog zodat ie bij m’n gezicht kon komen. De baby voelde ineens heel zwaar dus ik kon m niet bij m’n gezicht weghouden. Toen kwam de volle laag witte kots in m’n gezicht. Echt vreselijk, en toen werd ik gelijk wakker.

    Ja het is echt een hele vreemde droom, ik weet het. Maar zou het ook iets betekenen, iemand? Ik heb heel vaak nachtmerries maar nooit zulke rare als deze.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">