Kraai op een graf

 • Auteur
  Berichten
 • Gitte
  Gast

  Hi, in mijn droom was ik ineens bij een graf. Voor mijn gevoel was dit graf niet direct van iemand die ik ken, levend of overleden. Op dat graf zat een kraai of een kauw, ik denk kraai. Die kraai was met zijn snavel in de aarde van dat graf aan het pikken en haalde er een zwart stuk ondergoed uit en vloog toen weg.

  Het voelde niet als een heel negatieve droom, had er ook geen bang of ander vervelend gevoel bij. Ik ben heel benieuwd of iemand me kan helpen met de betekenis van deze droom.

  Alvast bedankt! Gitte

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een graf staat voor de dood. Dood in dromen staat symbool voor een eind, dus afsluiting. Als een feniks zal men herrijzen om een nieuwe weg in te slaan. Een kraai is een aaseter. Hij pikt een stuk onderbroek weg. Een onderbroek heeft te maken met de edele delen. Daar zal iets mee zijn. De Kraai werd door de Indianen wordt beschouwd als een leraar vanwege zijn intelligentie en zijn vermogen zich overal op zijn gemak te voelen. Vroeger werden kraaien of raven net als de duif ingezet als een boodschapper.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ook als het niet rijmt. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">