Koorden

 • Auteur
  Berichten
 • Margriet
  Gast

  Ik droomde dat ik dikke koorden aan het doorhakken was …
  Mooie gave koorden waren het.

  Er speelt iets groots met mijn kinderen momenteel. Ze begrijpen bepaalde stukken nog niet, wat erg pijnlijk is soms.
  Dus ik schrok een beetje van deze droom

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het ligt eraan om wat voor koorden het gaan. Een koord staat voor verbintenis of hechting. Als je dikke koorden doorhakt, snij je dus de hechting door. Het gaat over loslaten in een relatie. Het zijn als het ware energetische koorden. In de link lees je er meer over: https://tweelingzielenenmeer.nl/energetische-koorden/.

  Dan heb je nog de medianen. Het kan ook gaan om energiebanen. In de Chinese geneeskunde zijn het banen die door je lichaam stromen en verbinding hebben met verschillende organen. Hak je deze symbolisch door, dan heeft het te maken met een ziekte. In de link lees je meer: https://yoga-international.nu/blogs/wat-zijn-meridianen.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

  Ebeline
  Gast

  De koorden symboliseert je verbintenis en hechting met anderen. Het geeft tevens aan wat je relatie bijeenhoudt.

  Het doorhakken van de koorden kan betekenen dat je de gevolgen van je daden moet dragen ,dat je spijt hebt van een beslissing wat je gemaakt hebt.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">