Koeien slachthuis

 • Auteur
  Berichten
 • Jane
  Gast

  Dit is de eerste keer dat ik zo’n droom uitschrijf, maar het heeft me echt laten schrikken en blijf me er naar over voelen.

  Vannacht kwam ik dus terecht in een koeien slachthuis, de koeien die werden geslacht zagen er van te voren al vreselijk uit en de ‘boer’ eerder mishandelaar, gaf niks om zijn dieren.

  Ik heb een scenario in mijn droom gehad dat er een koe werd vastgebonden, en daardoor helemaal in paniek raakte. De mishandelaar gooide toen een koeien hoofd naar de koe, waardoor die van schrik stopte met spartelen. Vervolgens zaagde de mishandelaar een poot van de koe af voor zijn plezier. Ik voelde mij hulpeloos.

  Ook keken mensen toe met plezier.

  Ook werden er koeien op een soort lopende band gezet naar de weg van hun dood.

  De mensen die interesse hadden in het vlees van zo’n koe die vreselijk heeft geleden, zagen er ook bijna uit als zombies. Heel eng.

  Verder was de omgeving heel grauw, het leek net een horrorfilm en ik kan er momenteel gewoon niet van slapen. Ik zou willen dat ik nooit meer zo iets droom…

  Betekenissen die ik hierover lees klinken daarbij ook allemaal zo eng ‘dit betekent dat je een deel van jezelf moet opofferen’ wat, word hiermee bedoeld??

  Jane
  Gast

  Ik vergeet erbij te vertellen dat aan het einde van mijn droom er wel een activist was die de eigenaar van dit slachthuis zelf in zo’n slacht machine heeft gestopt. Dus die was aan het einde van mijn droom wel vermoord…

  Esme
  Moderator

  Als je een koe ziet in je droom, staat ze symbool voor blindelings vertrouwen in autoriteit. Het vertegenwoordigt je passieve en dienstbare karakter. Maar achteraf gaat het je wel opbreken. Je absorbeert als het ware alle ellende en kun je niet meer verwerken. De slachting staat voor de pijn die je op dat moment ervaart, bij het ‘ja’ knikken. Zombies staan voor het op de automatische piloot gaan. Je loopt weg voor je woede en angsten. Ben benieuwd naar je feedback.

  Jane
  Gast

  Heel jammer dat ik nu pas naar de reavtie ben gaan kijken. Ik stond toen wel voor wat moeilijke keuzes en ik zit al een tijdje in een best stressvolle periode. Misschien dat het daarmee te maken had?

  Toen ik de betekenis van mijn droom op internet opzocht kreeg ik allemaal enge betekenissen te zien.

  Hoe jij het verteld klopt het veel beter. Dankjewel!

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">