Klaar voor

 • Auteur
  Berichten
 • Matroosje
  Deelnemer

  In mijn droom:
  Ik lag op me rug in het gras een boek te lezen. De zon scheen helder en was warm, voor mij zag ik een kanaal van water. Ik voelde het gras. Iemand kwam naast me zitten maar ik kon niet kijken wel rook ik de geur die heel bekend was. De persoon legde der hand op me been en streelde even.
  De combinatie geur en aanraking wist ik wie het was. Ik vroeg …. Ben jij dat, dat is lang geleden. Ik kon haar aan kijken en ze keek heel verliefd naar me. JA ik ben het en ik ben er nu klaar voor. Ze pakte me vast en kuste me.

  Het moment dat lippen elkaar raakte werd ik wakker in de houding zoals ik in mijn droom lag. Ze kwam rechts naast me zitten en altijd als we samen weg gingen liep ze rechts van me, sliep rechts van me.

  Esme
  Moderator

  Deze droom heeft te maken met kennis vergaren en ontwikkelingen aangaan. Je bent relaxed, want je geniet van de zon. De zon staat voor kracht en heeft te maken met mannelijke eigenschappen zoals in dit geval de potentie. Je bent er klaar voor om je leven te delen met een bijzonder maatje/geliefde en ermee je geheimen te delen. De hormonen doen zijn werk. Rechts staat voor je bewuste kant.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">