Kiten, kluis, huid

 • Auteur
  Berichten
 • Loïs
  Gast

  Ik droomde dat ik vanaf een eiland ging kiten naar een volgend eiland. Het waren tropische eilanden met tropisch weer en mooi helder water. Het kiten ging goed en gecontroleerd. Ik was snel bij het eiland aangekomen.

  Eenmaal daar was ik op zoek naar mijn kluisje. Ik had iets nodig. In mijn droom werd niet duidelijk wat dat dan was. In eerste instantie kon ik mijn kluisje tussen alle andere kluisjes niet vinden. Toen ik hem gevonden had, wist ik de code niet meer. Toen ik de code eenmaal gevonden had, zag ik ineens dat mijn vader datgene wat ik zocht in zijn borstzak had bewaard.

  Daarna droomde ik daar er een hoop mensen waren waarbij hele lappen huid waren weggeschaafd. (Zoals dat gebeurt bij kebab). Op de armen, benen en zelfs ook een stukje wang en voorhoofd. Ik schrok hier heel erg van, maar mij werd verteld dat dat vanzelf allemaal weer aangroeit. Toch vond ik het er heel akelig uit zien en ik geloofde er niet in dat het goed zou aangroeien.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">