Kind kwijt

 • Auteur
  Berichten
 • Micha
  Gast

  Hoi, het was al weer even geleden maar afgelopen nacht as hij er weer… de droom dat ik mijn jongste zoon kwijt was. Deze droom heb ik vaker gehad, elke keer in een andere context maar de basis is: mijn jongste is bij me, loopt weg en komt niet meer terug. Verdwijnt in de menigte of wandelt ergens heen en is weg. In mijn droom van vannacht was hij al 2 dagen weg ….toen ik wakker werd, in onrust. Nu is mijn zoon een kind wat dit altijd gedaan heeft, hij houdt ons niet in de gaten. Hij vertrouwt er volledig op dat wij hem in de gaten houden en liep in een winkel bv dan ook gewoon naar iets toe wat hij zag zonder ook maar om te kijken. Iemand enig idee wat de boodschap zou kunnen zijn van deze droom? Heeft het met loslaten te maken? Of angst om te verliezen? Controle willen houden? Of misschien iets heel anders? Dankjewel alvast!

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">