Kind kwijt

 • Auteur
  Berichten
 • Har
  Gast

  Ik heb vaker de droom dat ik mijn kind kwijt ben.
  Deze keer was ik onbekende mensen, in mijn droom mijn buren, aan het helpen verhuizen. Samen met mijn ouders en vriend. Ik was een vrij groot beeld aan het inpakken in bubbelplastic en toen waren we klaar, gingen zitten en besefte ineens dat ik mijn kind kwijt was en hem al een paar uur niet had gezien. Vroeg aan mijn moeder of hij bij haar was en toen zei ze nee.
  Ik werd totaal in paniek en verdrietig wakker.
  Wat betekend dit? Verschrikkelijke dromen zijn het..

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een verhuizing staat voor het verlangen naar iets nieuws. Een nieuwe wending in je leven. Het kan zijn dat je in een sleur zit. Wanneer je in je droom op zoek bent naar je kind, staat dit voor de behoefte om iets te vinden dat je in je leven mist of nodig hebt. Je zou op zoek kunnen zijn naar de oplossing voor een specifiek probleem.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">