Kind bijna verliezen

 • Auteur
  Berichten
 • Krapelsiej
  Gast

  2 dagen achter elkaar droon ik dat ik bijna mijn kind verlies.
  Gisteren droomde ik dat ik haar kwijt was. Ik had haar zelf achter gelaten. Ik kon haar vervolgens nergens vinden. Ik keek aller eerst in de sloten, en zocht in alle straten. Ik wilde nog geen politie bellen, ik dacht dat ik haar wel snel zou vinden. In me droom duurde het 2 uur voordat ik haar vond, er was uiteindelijk niks aan de hand. Toen ik wakker werd voelde ik mezelf wel naar. Ik dacht erbij van ik zal haar nooit alleen laten en waarom belde ik niet de politie. Vandaag droomde ik dat ik post ging kijken en ik vervolgens geen sleutel had. Ik kon mijn galerij niet op en woonde 9 hoog. Vervolgens kon ik via een raam op de galerij klimmen. Nu deed mijn dochter van 3 de voordeur open en zag mijn klimmen, vervolgens klom zei ook. Ik zei nog dat ik niet wil dat ze moest klimmen maar ze luisterde niet. Vervolgens hing ze naar beneden en kon ik haar net op tijd vastpakken. In gedachtes dacht ik nog van waarom klim je niet sneller ze valt bijna. In beide dromen gebeurde er bijna wat met mijn dochter door mij. Ik werd hierdoor naar wakker, huilend zelfs. Hoe kan het dat ik 2 keer het zelfde droom. Ik ben nu heel bang haar te verliezen.
  Weet iemand de betekenis hier van?

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Dromen moet je niet te letterlijk nemen, maar meer abstract. Een kind in je droom hoeft niet perse je eigen kind te zijn. Het kan je eigen kind-zijn symboliseren. Je bent op zoek naar je innerlijke kind in jezelf. Deze bruist van het leven en de energie. Wilt van alles ondernemen en de omstandigheden zijn gunstig daarvoor. Er zijn overal mogelijkheden. Het gaat spontaan tot actie over, maar misschien wel iets te impulsief.

  Een sleutel symboliseert toegang, kansen, controle, geheimen of verantwoordelijkheden. Je zou je gevoel en emoties weggestopt kunnen hebben. Maar je bent creatief genoeg en doet er alles aan om toch thuis zien te komen. Je hebt hier in de droom zeker wel doorzettingsvermogen. Het kind dat je toegang tot je huis verleende was ook weer het kind-zijn dat naar boven kwam in je droom. Het huis is je lichaam en ziel. De kamers zijn je eigenschappen en vaardigheden. Elke kamer heeft zijn eigen functie.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">