Kind

 • Auteur
  Berichten
 • Cloo
  Gast

  Deze nacht droomde ik tot 2x toe dat mijn dochtertje en ik ergens waren logeren en zij tot 2x toe van de trap sprong alle dat ze niet meer beseftr dat dit gevaarlijk was zij deed dit thuis nooit en opeens liep ze door zonder dat ze dat anders deed , de eerste keer viel ze tegen een muur met haar neusje en had ze enkel een bloedneus, en de 2de keer viel ze echt al enkele meters naar beneden en kon ik haar nog net opvangen… iemand enig ider wat dit betekend??
  Wij waren toen bij een oude vriendin die wij al heel lang niet meer hebben gehoord of gezien vondk ook al zo raar.

  Esme
  Moderator

  Je dochtertje komt nu op een leeftijd waarop je het lastig vind om haar los te laten. Onbewust in je droom komen gevaarlijke stunts naar boven. De muur is de grens. Bloed staat voor energieverlies. De oude vriendin zijn oude normen en waarden. Het is tijd om je visie een update te geven. Wat ruimer worden in je gedachten en wat meer los kunnen laten. Anders krijg je een verkrampte houding, zowel mentaal als fysiek.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">