Kikkers en vakantie

 • Auteur
  Berichten
 • RRoos 82
  Gast

  Ik droomde eerst dat ik in bad zat in een donkere ruimte. Er was verder niets, alleen een bad. In het bad zat ook een felgroene kikker. Ik probeerde hem te ontwijken en dat lukte ook. Toen had ik nog een droom. Hierbij keek ik in een fotoboek over een vakantie in Spanje. Ik was blijkbaar op vakantie gegaan naar Spanje en daar naar een gastgezin gegaan. In het fotoboek kwam ik een foto tegen van een gootsteen vol met groene kikkers die we als avondeten zouden hebben gehad. Er stond bij ‘het was wel even doorwerken maar t is gelukt!’.

  Toen had ik nog een droom: ik was veranderd ofzo. Deze droom ging over die vakantie in spanje die in het fotoboek stond. Ik was bij een feest en ik was dronken. Niet veel mensen geloofde het want ik zeg altijd nee tegen alcohol, maar ja toen ze mij zagen wisten ze het wel. En ik was ineens bang voor houten takjes van bomen ofzo.. Toen ging ik met een vriend in een auto zitten en zat er iemand met een gasbrander vanuit het raam op mijn vriend te mikken, dus die kroop helemaal tegen mij aan. Uiteindelijk vloog ze in brand en kwam er iemand anders aanrennen met een hoge drukspuit en bluste haar, maar dankzij die hoge druk viel ik door mijn raam uit de auto. Maar het enige wat ik had was maar een klein glas scherfje in mijn vinger en verder niets. Mijn vriend moest naar het ziekenhuis. Toen besloot ik zelf vanuit spanje helemaal naar huis te lopen.

  Ce
  Gast

  Hoi Roos,

  Het bad met water staat voor emoties en ontspanning. De ontspanning verdwijnt als de kikker in beeld komt. De kikker kan staan voor een bepaalde transformatie. Misschien ben je bang voor een bepaalde verandering. Je ontwijkt de kikker met succes.

  De foto’s staan voor herinneringen.
  Spanje is het land van passie en vuur en warmte. Misschien een bestemming waar je wel een geweest bent? Ook hier komen de kikkers terug. En nog veel ook.
  Ook hier heeft het waarschijnlijk min of meer dezelfde betekenis. Je hebt een kans om te transformeren maar je wilt het waarschijnlijk liever niet door de angst die ermee gepaard gaat.

  Op vakantie is je gedrag al veranderd.
  Dronken zijn is een wat lager niveau van bewustzijn hebben op een bepaald moment. Misschien een soort verlamming (emotioneel). Ook komt er veel actie voor in dit deel van de droom. Je kan druk ervaren mbt een bepaalde situatie. Het vuur staat weer voor een passie maar kan net zo goed een bepaalde liefde of boosheid representeren.

  Hoop dat je er wat mee kan.

  Groetjes Ce

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">