Kiezen tussen ex en huidige partner

 • Auteur
  Berichten
 • Annonniemm
  Deelnemer

  Hallo,

  Ik heb laatst een hele rare droom gehad. Hij blijft maar in m’n hoofd hangen sinds ik hem gehad heb, ik blijf er maar aan denken.

  Ik had een droom over mijn ex(relatie met hem inmiddels al bijna 2 jaar voorbij). Echt iedereen die erin voorkwamen was precies zoals ze in het echt zijn, karakter hetzelfde ook hetzelfde. Dus dat geld voor mijn ex, zijn vrouw waarmee hij inmiddels getrouwd is en een kind mee krijgt, mijn eigen partner, mijn ex zijn ouders die bij hem wonen in zijn huis en mijn eigen ouders.

  Maar goed, in mijn droom was ik met mijn huidige partner dus in het huis van mijn ex. Mijn ex, mijn ex zijn vrouw, mijn ex zijn ouders, mijn ouders en ik en mijn partner waren er. Ieder in zijn eigen slaapkamer en mijn ex zijn ouders zaten in hun woongedeelte in hun woonkamer. Ik moest opeens kiezen tussen mijn huidige partner en mijn ex. Waarom weet ik niet, maar met veel twijfels koos ik voor mijn ex. In mijn droom dumpte hij daarom zijn vrouw en praatte ik met mijn ex over de keuze die we gemaakt hadden en over wat als het niet zou uitpakken als we gehoopt hadden. Het resultaat van dat gesprek weet ik niet. Ik appte mijn huidige partner met dat ik niet verder wilde met hem en opeens was hij terug gekeerd naar waar we eigenlijk samen woonde. Hij had veel verdriet. Na dat appje had ik veel twijfels en een spijt gevoel en verdriet maar wilde ook mijn ex waar ik voor had gekozen niet meer afwijzen. Dezelfde avond appte ik degene die mijn partner was voordat hem appte met dat het uit was dat ik spijt had. Het resultaat uit dat app gesprek weet ik niet. De volgende dag was mijn ex zijn vrouw die hij gedumpt had erg verdrietig en stond ze bij haar schoonouders(dus mijn ex zijn ouders). Die vertelde haar heel koud zonder gevoelens dat het mijn ex zijn keuze was en dat ze kon vertrekken. Mijn ouders waren slechts in de droom aanwezig maar zeiden niks. Daarna veranderde de droom en was ik weer bij mijn partner die ik eerder dumpte via de app, maar we waren nog wel in mijn ex zijn huis en het huis van mijn ex kreeg opeens een slaapkamer indeling zoals in een hotel, een lange gang met veel slaapkamers wat leek op hotelkamers, maar we waren nog wel op mijn ex zijn terrein. Opeens was er veel paniek. Er kwam een monster in mijn droom voor die mij en mijn partner achterna zat en eigenlijk iedereen. Ik probeerde me verschillende keren te verstoppen met mijn partner maar we moesten telkens weer vluchten. Daarna vloog ik opeens in m’n eentje rond over de omgeving waar mijn ex woont en het voelde alsof ik door iets of iemand geleid werd maar ik zag verder niemand die dat deed. Het was overigens nacht. Vervolgens liep ik opeens in de weide waar toen ik een relatie met mijn ex had mijn paard stond. Het weer was een schemerige lage zon met een oranje lucht, het was een warme fijne temperatuur en er stond geen paard in de weide, het gras was erg geel en stond heel hoog tot aan m’n middel. Ik huppelde een beetje rond in die weide met mijn armen opzij, net als een kind doet en met een soort van vlinderbuik gevoel en giechelen, maar ik was gewoon mezelf en geen kind. Op de achtergrond hoorde ik het zinnetje: hij heeft wel je paard van je afgepakt en verkocht(in het echt ook zo gebeurd na de relatiebreuk). De stem die ik hoorde die en dat zinnetje zei herken ik niet, onbekende stem. En toen was de droom afgelopen.

  Wat betekend deze droom? Ik vond het nogal apart. Ook omdat het begin zo realistisch leek en het uiteindelijk toch wat fantasie kreeg. Ik vond het niet echt een nachtmerrie, maar ook niet echt heel leuk.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">