Kevers

 • Auteur
  Berichten
 • Doortje
  Gast

  Ik droomde heel kort maar ik weet niet wat ik ervan moet maken. Ik zag drie kevers met veel kleuren op een gordijn zitten. Ik vond ze vies en eng. Toen verdelgde ik hen op de een of andere manier. Ik weet niet hoe. Toen zag ik het achterhoofd van een man met kale plekken. Precies waar de kevers hadden gezeten… Zou iemand me kunnen vertellen wat dit betekent?

  Esme
  Moderator

  Mensen die niet reageren, daar leg ik geen dromen meer voor uit. Ik heb vaak dat ik tijd insteek in de uitleggen en dan krijg ik totaal geen respons. Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht.

  Doortje
  Gast

  Hoi Esme oh het spijt me. Heb ik de laatste keer niet gereageerd. Ik probeer altijd heel zorgvuldig te zijn. Mijn oprechte excuses. Dat is niet de bedoeling.

  Doortje
  Gast

  Hoi Esme. Ik heb gelijk opgezocht en heb ontdekt dat jouw laatste reactie mij geheel ontgaan is. Het spijt me echt. Ik ben oprecht blij met je reacties op mijn dromen lieve groetjes Agaat

  Esme
  Moderator

  Soms zit ik een hele ochtend of avond in mijn vrije uurtjes dromen uit te leggen en vervolgens krijg ik geen respons. Het kan zijn als je weer een droom te verklaren hebt, dat je van mij hetzelfde verzoek krijgt. Ik kan niet alle namen onthouden. Maar door een geregistreerde naam kan ik wel zien of je reageert.

  Een insect of kever staat voor irritatie. Drie kevers staan voor een versterkende kracht zoals de drie eenheid (moeder, dochter, oma). De kleuren staan voor verscheidenheid of veelzijdigheid aan ideeën of creativiteit. Kaalheid staat symbool voor bescheidenheid, puurheid en persoonlijke opoffering, want kaalheid gaat niet in je kouwe kleren zitten. Je bent in een fase van je leven waarin je je vertrouwen genoeg hebt om jezelf te tonen zoals je bent. Een gordijn staat symbool voor de sluier van het onbekende.

  Doortje
  Gast

  Hoi Esme ik begrijp het helemaal dank voor je moeite. Mooie uitleg. Ik voel ook steeds meer vertrouwen om mezelf te laten zien. Dus ik herken het wel!

  Doortje
  Gast

  Esme ik zal voortaan alles goed controleren. Of ik gereageerd heb. Groetjes van Agaat

  Esme
  Moderator

  Jij bent niet de enige, hoor. Ik ben tegenwoordig heel selectief en wat strenger, omdat er gewoon niet gereageerd wordt. Maar het uitleggen doe ik met plezier. Bedankt voor je droom.

  Doortje
  Gast

  Hoi Esme… Ja dan moet je ook goed je grenzen aangeven.!

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">