Katapult

 • Auteur
  Berichten
 • Zusje
  Gast

  Hoi ik droomde dat ik op een kunstacademie was(ik schilder zelf) en er was een introductie. Ik werd in de lucht geschoten en toen ik hoog in de lucht bij de top van het gebouw was… Viel ik terug naar beneden. Ik was even bang maar kwam heel goed terecht. Mijn zus zat er ook en ze zei dat ik lang weg geweest was maar ik keek op de klok en zag dat het maar een uur had geduurt. Het was kwart voor drie. Toen gebeurde er nog vanalles maar dat was vrij vaag.. Weet iemand wat het betekent?

  Zusje
  Gast

  Het was dus een soort katapult

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  Zusje
  Gast

  Hoi Esme fijn dat je wilt uitleggen wat de droom betekent. Ik reageer zeer zeker!

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De kunstacademie staat voor creativiteit. Je kunt je energie kwijt door fantasie en expressie. De introductie is de basis en je vaardigheden tot nu toe. Schieten staat voor kritiek uiten. Dat vind je lastig om te ontvangen of te geven. Je kijkt een beetje op aan je zus, omdat ze ouder is en meer levenservaring heeft. Je hoort graag haar mening. Verder is de droomherinnering te kort om er een goede uitleg aan te geven.

  Zusje
  Gast

  Hoi Esme… Creativiteit begrijp ik. Kritiek ontvangen is voor mij niet moeilijk maar misschien word het een thema… In de toekomst. Ik ben mijn werk aan het verkopen. Mijn zus is jonger… En ze heeft zeker niet meer levenservaring dan ik. Maar dat kon je niet weten. Haar mening is wel belangrijk maar ze is nauwelijks in mijn leven. Dank je wel!

  Esme
  Moderator

  Kon ik wel weten, want het is immers je zusje.

  Esme
  Moderator

  Je kan de behoefte hebben om gehoord te worden.

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">