Kamer

 • Auteur
  Berichten
 • Mel1ssa
  Gast

  We waren aan het eten (gezin) en er zat ook een bijzondere jongeman aan tafel. Toen hij klaar was ging hij naar boven, waarschijnlijk om zijn handen te wassen. Even later besefte ik dat ik de deur van mijn kamer niet op slot gedaan te hebben en kwam er ineens iets in mij op. Ik ging naar boven en ik zag dat deze jongeman mijn kamer een hele extreme manier van make-over aan het geven is. Zo zag ik dat er twee prullenbakken vol met kleding en veel andere spullen zaten. Ik vond het niet fijn en zei dat hij onmiddellijk moest kappen. Hij gehoorzaamde totaal niet en was zelfs van plan om mijn bank doormidden te breken, om die ook weg te doen. Hij leek mij niet eens te zien en was alleen maar bezig, terwijl hij bezig was had hij ook een grijns op zijn gezicht, alsof hij gehypnotiseerd was. Ik zag ook paar grote insecten in mijn kamer en beval hem maar om die ook te doden. Hij gaf daar totaal geen gehoor aan.

  Mel1ssa
  Gast

  ???

  Esme
  Moderator

  Ik kijk er vanavond naar.

  Mel1ssa
  Gast

  Bedankt!!

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Eten is geestelijke voeding tot je nemen. Een tafel staat voor delen. De jongeman staat voor overheersende mannelijke kracht, rebelsheid en maatschappij/bedrijfsleven/mantelzorg. Het gaat om externe invloeden. Handen wassen laat zien, dat fouten weg worden gewassen (loslaten). Dat de jongeman niet luistert heeft te maken met een situatie waar je de overhand niet over hebt. Hij wil je veranderen, maar daar ben je niet van gediend.

  Op een bank rust je uit. De jongen ontneemt je deze rust. Deze rust heb je zeker nodig anders breekt er stress uit, vooral met een gezin waar je ook nog voor moet zorgen. De grote insecten staan voor irritaties. Laat het geen plaag worden, want anders loopt het emmertje over. Een andere aanpak kan wenselijk zijn. De kamer is je bewegingsvrijheid/space.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">